Demi Lovato je budna i oporavlja se, prvi je posetio bivši dečko Vilmer Valderama (video)

Demi Lovato je budna i oporavlja se, prvi je posetio bivši dečko Vilmer Valderama (video)

Autor: | 26/07/2018

0

Demi Lovato je u svesnom stanju i lagano se oporavlja u bolnici nakon što se predozirala i pronađena u besvesnom stanju u svom domu u Holivud Hilsu.

TMZ je prvi objavio da je pop zvezda prevežena u bolnicu u besvesnom stanju, nakon što su njeni prijatelji pozvali Hitnu pomoć.

Kako se dalje navodi iz izvora u polciji, pre dolaska Hitne dat joj je Narkan, medikament koji poništava dejstvo droge uzete u prekomernoj količini.

Dok se spekulisalo da se Demi predozirala heroinom, TMZ je objavio da je Lovato odbila da kaže bolničarima šta je uzela, a nikakva droga nije pronađena u njenom stanu. Izvor za pomenuti sajt navodi da Demi nije uzela heroin, ali da ne može da otkrije više detalja o slučaju. Ipak, ako se podsetimo Demi se i pre borila sa zavisnošću od kokaina i Oksikontina.

 

Prema navodima koje donosi UsWeekly, Narkan je u rukama imao jedan od njenih prijatelja jer je pretpostavljao da do ovako nečega može da dođe.

- Njen prijatelj je osećao da će se nešto ovako desiti, jer je ponovo preterivala u korišćenju opijata. Bili su budni čitave noći, jer je bila žurka kod Demi u domu - rekao je izvor za UsWeekly i dodao:

- Na sreću Narkan je pomogao i ona će se oporaviti.

Iz policije su za TMZ  rekli da neće biti istrage, jer ne mogu da odrede pod uticajem koje droge se Lovato nalazila.

Kako navod ovaj medij, Demina majka Dijana De La Garza je sve vreme kraj ćerke. Demina tetka Kerisa Dan, objavila je na društvenim mrežama da je Demi budna i komunikativna, zamolivši sve fanove da se mole za njen oporavak. Ipak, taj post je ubrzo obrisala.

Kako TMZ dalje navodi, Demini prijatelji su bili zabrinuti za nju jer je njeno ponašanje jasno vodilo ka predoziranju. Ljudi iz njene svite kažu da je jednostavno ispala iz kolotoka normanog života i kako su dani prolazili sa sve jasnijim znacima da se sprema baš ovaj scenario.

 

Demi se početkom meseca videla sa svojim trenerom za trezvenost, optužujući ga da ju je izdao.

Kako bilo da bilo, neki od prijatelja tvrde da nisu videli ništa čudno u njenom ponašanju, već da im je izgledala "sjajno" kada su je posetili pre par nedelja u njenom domu. Lovato je uvek bila izuzetno otvorena u priči o svojoj borbi sa alkoholom i drogama, a ranije ove godine objavila je i singl pod naziom "Sober" (Trezna) kroz koji je opisala svoju borbu i put ka oporavku.

Inače sem porodice, prvi u posetu je stigao njen bivši dečko Vilmer Valderama.

- Ostao je kod Demi više od dva sata i na izlasku je izgledao veoma snuždeno. Bio je izuzetno ćutljiv i zatvoren, u veoma ozbiljnom raspoloženju. Došao je sam i uz pomoć obezbeđenja ušao je na sporedni ulaz - rekao je izvor za E!News.

 

Prijatelji i saradnici Demi Lovato su bili šokirani posebno jer je demi više od šest godina bila trezna i nije koristila droge.

Megan Trejnor i Di Džej Kaled su se pridružili željama za Demin brz oporavak.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: demi lovato