Dženifer Lopez čestitala dečku rođendan: Ti si superzvezda, sila prirode, vizionar i džentlmen (video)

Dženifer Lopez čestitala dečku rođendan: Ti si superzvezda, sila prirode, vizionar i džentlmen (video)

Autor: | 30/07/2018

0

Latino diva Dženifer Lopez nedavno je proslavila 49. rođendan, dok je njen partner Aleks Rodrigez rođendan proslavio 27. jula.

Čini se kako je Džej Lo najzad pronašla sreću i to s bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom koji je po mnogo čemu sličan pevačici. Oboje su rođeni u razmaku par dana, bitna im je porodica i uživaju provodeći vrijeme u zajedničkim sportskim aktivnostima.

Povodom njegovog 43. rođenda, Džej Lo je odlučila da Aleksu napiše dirljivu rođendansku čestitku koja je oduševila brojne fanove, a ne sumnjamo i samog Aleksa.

- Dragi, provodim vreme s tobom već godinu i po i sve više upoznajem pravog tebe. Iz dana u dan iznenađuje što si velikodušna osoba puna ljubavi, kako prema meni, tako i prema drugima oko sebe. Gde god stigao, donosiš energiju i smeh. Ali još me više oduševljava ono što želiš da postaneš, čemu težiš, kako iz dana u dan rasteš, posežeš za novim uspesima, pokušavaš da pronađeš nove načine razumevanja, nove snove i ciljeve. Ti si superzvezda, sila prirode, vizionar i džentlmen. Volim te i želim ti, danas i zauvek, svu sreću i blagostanje koje ti bog i svemir mogu pružiti. Srećan rođendan Mačo Belo! Obožavam te! - napisala je poznata pevačica uz snimak svih divnih zajedničkih trenutaka.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 27, 2018 at 12:54pm PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti