Rijana iskreno o ljubavi za novi Vogue: Možda se sviđam drugim ženama jer sam sada 'bujnija'

Rijana iskreno o ljubavi za novi Vogue: Možda se sviđam drugim ženama jer sam sada 'bujnija'

Autor: | 02/08/2018

0

Pevačica Rijana (30) pojaviće se na naslovnici septembarskog broja britanskog izdanja modnog časopisa Vogue, a time će ući uistoriju kao prva tamnoputa devojka koja će se pojaviti na naslovnici tog 102 godine starog časopisa, piše Entertainment Tonight.

Ona je tim povodom dala i veliki intervju za časopis u kojem je otvoreno progovorila o dve teme koje je tokom poslednjih meseci prate u stopu - ljubavni život i njeno telo.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Aug 1, 2018 at 2:01am PDT

Rijana je tako otkrila da ne zna šta bi rekla na tvrdnje da je ona jedna od retkih žena koja se sviđa svim drugim ženama.

- Pitate pogrešnu osobu, stvarno. Možda je to zato što sam sada 'bujnija'. Ne znam. Pripremam da se vratim u teretanu i sve to te se nadam da neću izgubiti svoju zadnjicu, bokove i bedra. Nešto ću sigurno izgubiti, ali ne sve. Kad pomislim na svoje grudi, uhvati me panika: 'Izgubiću sve, sve odlazi!'

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Jul 31, 2018 at 8:58am PDT

Pevačica je otkrila da je često ispituju o ljubavnom životu.

- Mislim da dosta ljudi upozna nekoga i onda uđu u vezu s idejom o osobi koja bi ta osoba mogla da postane. Ali, kad se ta osoba nikada ne pojavi, onda su jako razočarani - objašnjava 30-godišnjakinja koja je nedavno fotografirsna kako se žustro svađa s dečkom Hasanom Džamilom.

- Osoba uvek može da se poboljša, ali može i da se pokvari. Morate biti OK s tim kakva je osoba u trenutku kada ste je upoznali.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Jul 31, 2018 at 8:57am PDT

I dok ljubiteljke mode širom sveta u velikom broju podržavaju Rijaninu modnu liniju Fenty i njenu saradnje s Pumom, one i strepe jer pevačica na naslovnici ima izuzetno tanko nacrtane obrve. Kao da se nadaju da se taj "look" koji su tokom 90-ih godina prošlog veka nosile između ostalih pevačica Gven Stefani i glumica Dru Barimur neće vratiti.

S obzirom na to da Vogue često lansira nove trendove ili iz mrtvih diže stare, The Independent se konsultovao sa stručnjakinjama za obrve kako bi saznao hoće li ih Rijana naterati da iz arhive izvuku tanke crne olovke.

- To nikako nije znak da trebamo da obrijemo obrve i izvadimo olovku - rekla je majstorica šminke Liza Poter-Dikson.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Jul 31, 2018 at 8:57am PDT

- Da, Vogue i Rijana su institucije, međutim ovo je jedan trend koji nikako ne bi trebao da se vrati. Zadržite svoje negovane pune obrve. Mnogo su bolje. Zapamtite, ono što izgleda super na naslovnoj Voga nije nužno dobro za svaki dan.

- Dosta vremena je prošlo otkad smo poslednji put na naslovnici nekog časopisa videli olovkom iscrtane obrve. Ne mislim da će se zbog Rijane vratiti trend preterano počupanih obrva. Od te se greške naime još uvek oporavljamo - rekla je stručnjakinja za šminku Samanta Trejs.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: rijana

Najnovije vesti