Neočekivana odluka vojvotkinje od Saseksa: Megan spremna da oprosti ocu?

Neočekivana odluka vojvotkinje od Saseksa: Megan spremna da oprosti ocu?

Autor: | 07/08/2018

0

Krajem avgusta, nakon nekoliko meseci iščekivanja, u Americi će se navodno ponovo sresti vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl i njen otac Tomas Markl. Ako je verovati natpisima britanskog "Mirror-a", Megan Markl na taj se put sprema sama, bez svog supruga princa Harija, a posetu se navodno izuzetno veseli upravo 74-godišnji bivši direktor rasvete u Holivudu.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/manipulacija-oca-megan-markl-izmislio-operaciju-da-bi-izbegao-cerkino-vencanje/

To bi bio prvi susret oca i ćerke nakon nekoliko meseci, a posebno nakon svega što se dogodilo svega nekoliko dana pre njenog venčanja 19. maja, ali i kasnije, gde se Tomas Markl na kraju nije ni pojavio i otpratio svoju ćerku, Megan Markl do oltara, opravdavajući se zdravstvenim problemima.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/polusestra-megan-markl-priznala-niko-ne-bi-propustio-priliku-da-zaradi-na-kraljevskoj-porodici-video/

Zbog neugodne situacije, kada je prodao tabloidu svoje nameštene fotografije uoči venčanja, Tomas Markl je navodno iscenirao srčani udar i operaciju, a od tada ne prestaje da daje intervjue, posebno za britanske medije, u kojima koristi svaku priliku da kompromituje svoju ćerku.

A post shared by olisa.tv (@theolisatv) on Jul 28, 2018 at 11:09pm PDT


Markl je navodno očajan što ga se njegova ćerka odrekla, zato je najavio da neće prestati da daje intervjue i izjave sve dok se ponovo ne pomire. Čini se kako je i sama Megan Markl shvatila da joj je mnogo bolje i pametnije, posebno što se tiče njene nove, kraljevske porodice, da se pomiri s ocem i primiri ga, pa je upravo iz tog razloga odlučila da otputuje u Ameriku gde će pokušati da izgladi celu situaciju.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti