Princ Hari se vratio u Afriku, na mesto gde se zaljubio, ali bez Megan Markl

Princ Hari se vratio u Afriku, na mesto gde se zaljubio, ali bez Megan Markl

Autor: | 12/08/2018

0

Princ Hari vratio se na mesto gde se zaljubio, a potom i verio Megan Markl, ali ovaj put sam. 33-godišnji princ nekoliko će dana provesti u Bocvani, gde je novopečenu suprugu pozvao na njihovo prvo zajedničko putovanje, i to kako bi posetio tamošnji konzervatorijum za nosoroge, čije je postao pokrovitelj prošle godine.

Njegova ljubav prema Africi je dobro poznata, a nasledio ju je od svoje majke, princeze Dajane, koja ju je tokom svog života često i rado posećivala.

A post shared by x (@camaalot) on Aug 10, 2018 at 4:19am PDT

- Vojvoda od Saseksa je na privatnom putovanju u Bocvani, gde će se pridružiti godišnjem sastanku u organizaciji tamošnjeg konzervatorijuma za nosoroge kao njihov pokrovitelj - saopštio je za People izvor blizak Bakingemskoj palati, dodavši kako je princ učestvovao na sastanku u Maunu i RCB društvenom projektu u selu Ksarakao.

Afrika je već dugo godina omiljena destinacija princa Harija za beg od očiju javnosti, a onde se rado odaziva humanitarnom radu. Nakon što je tamo zaprosio Megan Markl, Afrika ima posebno mesto u srcu bivše glumice i sadašnje vojvotkinje.

A post shared by Harrys Meg (@harrysmegri) on Aug 11, 2018 at 10:13am PDT

Hari je nedavno objasnio zašto mu je humanitarni rad toliko važan:

- Imao sam sreće da mogu da posećuem Bocvanu unazad više od 20 godina i neizmerno sam srećan što mogu da je nazovem svojim drugim domom. To što sam pokrovitelj RCB organizacije pruža mi priliku da dam nešto zauzvrat zemlji koja je meni pružila toliko puno - rekao je.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još