Osramoćena Rozen Bar beži iz Amerike: Imam problema sa mentanim zdravljem

Osramoćena Rozen Bar beži iz Amerike: Imam problema sa mentanim zdravljem

Autor: | 04/09/2018

0

Američka glumica i komičarka Rozen Bar izjavila je u emisiji kako namerava da se odseli iz SAD-a.

Bar je gostovala u podkastu rabina Šmulija, voditelja i uticajnog govornika i autora, piše TMZ. Otkrila mu je da seli u Izrael. Za početak otputovaće kako bi upisala višemesečne studije, ali posle toga bi se preselila za stalno.

- Imam priliku da odem u Izrael na nekoliko meseci kako bih učila od najdražih učitelja onde. Zasad idem tamo, ali onda ću najverovatnije tamo da se preselim za stalno. Uštedela sam nešto novca i veoma sam srećna što imam priliku da odem - rekla je.

 

Glumica je dodala da je napravila ‘fatalnu grešku’ kad se izvinila za rasističke komentare koje je na društvenim mrežama napisala o Valeri Džaret, pomoćnici bivšeg američkog predsednika Obame:

- Kad se levica dočepa izvinjenja nekoga s druge strane političkog spektra, onda to ne puštaju sve dok ne unište protivnika.

Bar, koja se deklariše kao Jevrejka, još je napomenula: ‘Imam problema s mentalnim zdravljem, depresijom i još koječime. Moram da ostanem u normali, inače ću potonuti u bezdan. Ne želim da mi se to opet dogodi.’

 

Podsetimo, Bar, inače fanatična republikanka i ljubiteljka Donalda Trampa, u napadu ludila je na Tviteru napisala da je Obamina savetnica Valeri Džaret produkt Muslimanskog bratstva i Planeta majmuna. Naravno, svi su bili zgroženi njenim rasističkim ispadom, a ubrzo je reagovao ABC jedinim mogućim potezom - otkazivanjem serije ‘Roseanne’.

hellomagazin.rs Guliver/Getty