Deci duguje osmeh: Anđelina Džoli dobro raspoložena u jeku sudskih okršaja sa Bredom Pitom

Deci duguje osmeh: Anđelina Džoli dobro raspoložena u jeku sudskih okršaja sa Bredom Pitom

Autor: | 15/09/2018

0


Poslednji dani leta vratili su osmeh na lice jednoj od najlepših žena našeg vremena. Nije bilo lako Anđelini Džoli prethodnih meseci da se nosi sa raznim problemima. Najveći je nesumnjivo eskalacija borbe sa bivšim suprugom koja se zahuktala i pred sudijom i pred celim svetom. Po svemu sudeći, ona i Bred Pit u finišu će podeliti starateljstvo nad šestoro dece, iako ga je Anđelina nedavno optužila da ne plaća alimentaciju. Trenutno oboje borave u Los Anđelesu. Zanosna glumica prošle godine kupila je kuću u brdima blizu “fabrike snova” s namerom da se posle duže pauze vrati holivudskim studijima. Takođe, na oku će joj biti deca koju je upisala u škole u Gradu anđela.

Dok još traje raspust iskoristila je priliku da sa dve najstarije ćerke, Šajlo i Zaharom, ode na celodnevnu šoping-turneju po avenijama koje vrve od butika poznatih modnih kuća. Za razliku od devojčica, koje su bile ležerno obučene, posebno dvanaestogodišnja Šajlo koja obožava bejzbol-dresove, Anđelina je prednost dala eleganciji. Odabrala je dugu haljinu u omiljenoj crnoj boji i tašnu sa potpisom brenda “Celine”. Iako je četrdesettrogodišnja „oskarovka“ sakrila oči iza naočara za sunce, paparacima nije dugo trebalo da je prepoznaju.

Povratak u Kaliforniju očigledno je bio lekovit jer su svi primetili da više nije bolesno mršava, a ponovo nosi ono što joj najlepše stoji - osmeh. Proteklih meseci boravila je u Londonu na snimanju nastavka filma “Maleficent”, tako da joj je sunce američkog zapada sigurno prijalo.

Interesantno je da je u britanskoj prestonici u isto vreme bio i Bred, kako bi mogao da viđa decu dok im je majka na setu.

Snežana Ilić Guliver/Getty/Splash News

Najnovije vesti