Kako zapravo izgleda bračni život Megan Markl i princa Harija?

Kako zapravo izgleda bračni život Megan Markl i princa Harija?

Autor: | 17/09/2018

0

Kad su u pitanju službena pojavljivanja, Megan Markl ih odrađuje s lakoćom i širokim osmehom na licu, a o njenim stajlinzima danima se piše, ali lepa glumica mnogo više truda ulaže kad su u pitanju neformalni svakodnevni izlasci i trudi se da oni prođu 'ispod radara'.

- Većinu vikenda provodi na selu u Kotsvoldsu s Harijem. Kad izlazi to je obično zbog časova pilatesa ili frizeru, a tad izlazi inkognito sa kapuljačom na glavi - rekao je izvor za magazin People.

Bez obzira nalazila se u Notingem Kotidžu u Londonu ili u vikendici u Kotsvoldsu, novopečena vojvotkinja uspeva da prođe neprimećeno. Uglavnom kupuje namirnice u obližnjoj prodavnici koja se nalazi pet minuta vožnje od Kensingtonske palate, a tamo u šoping odlazi i Kejt Midlton.

 

Otkako se preselila u Veliku Britaniju i ušla u najmoćniju kraljevsku porodicu na svetu, američka glumica morala je da se privikne i na potpuno drugačiji način života. Zgodna devojka iz Kalifornije u međuvremenu je morala da svlada kraljevski protokol koji nalaže stroga pravila ponašanja, oblačenja i komuniciranja.

- Svakodnevno si pod lupom javnosti, a stvari koje je navikla da radi u Americi, s tim danima je gotovo. Slobodno može da se kaže da je udajom dobila najveću glumačku ulogu u životu - kaže Ken Varf, bivši telohranitelj princeze Dajane.

Megan Markl svakodnevno uči nešto novo o kraljevskom protokolu, a koliko ga je usavršila videće se uskoro, kad u oktobru mladi bračni par krene u službenu posetu Australiji i Novom Zelandu. Turneja će trajati 16 dana i posetiće Australiju, Fidži, Tongu i Novi Zeland, a od 20. do 27. oktobra boraviće u Melburnu gde se održavaju Invictus igre namenjene vojnim invalidima, a čiji je začetnik princ Hari.

 

Time će obeležiti i tačno godinu dana od prvog zajedničkog pojavljivanja na Invictus igrama u Torontu. U proteklih godinu dana u njihovom životu promenilo se mnogo toga. Megan je trebala konačno da kaže zbogom glumi, preselila se u London i udala. Par trenutno živi u kućici u sklopu Kensingtonske palate, a uskoro bi trebali da se presele u stan odmah pored princa Vilijama i Kejt Midlton. Društvo im prave Meganin bigl Gaj kojeg je sa sobom dovela iz Kanade, a nedavno su postali vlasnici još jednog ljubimca, labradora Oza.

- Jedino mesto koje lepa vojvotkinja redovno posećuje je radnja Whole Foods, koji je pet minuta udaljen od Kensingtonske palate što joj omogućava da brzo uđe, obavi šta treba i izađe bez da je iko primeti - dodaje izvor.

 

Ali to ne znači da bračni par vreme provodi stalno u kući. Poznato je da posećuju londonski klub Soho House s vremena na vreme, a vikendima odlaze na svoje seosko imanje u Kotsvolds.

- Upravo u Kotsvoldsu provode više vremena nego što ljudi pretpostavljaju. Mnogo su češće na selu nego u Londonu i uživaju u bračnom životu daleko od svih - piše Vanity Fair.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti