Megan Markl promenila frizuru, Britanci misle da je time odala svoju veliku tajnu

Megan Markl promenila frizuru, Britanci misle da je time odala svoju veliku tajnu

Autor: | 25/09/2018

0

Bivša američka glumica Megan Markl nastavlja da osvaja Britance svojom neposrednošću, toplinom i šarmom, a prilikom posete univerzitetu Loughborough u Engleskoj, zadivila je i sportskim veštinama.

Lepa vojvotkinja od Saseksa u kratkom je vremenu postala jedna od najpopularnijih članica kraljevske porodice. Odlično raspoložena s velikim osmehom na licu sa suprugom princom Harijem nastavlja da obavlja svoje dužnosti s puno šarma i naravno, besprekorno obučena s puno stila.

Za službenu posetu univerzitetu gde se održavala dodela nagrada Coach Core Awards bila besprekorno obučena u moćnu kombinaciju tamnoplave i crne.

Top ukrašenim neobičnim volanom i crne pantalone širokih nogavica Megan je upotpunila tankim kaišem i crnim štiklama. Iako je bila obučena u kombinaciju koja nije za sportske terene, bivša američka glumica odlično se snašla s loptom dok su je pratili zaljubljeni pogledi njenog supruga. Par se sjajno zabavio s loptom, a njihove spontane reakcije sve su oduševile.

Rebeka Ingliš, stručnjakinja Daily Mail-a za kraljevsku porodicu, proučila je Meganin izgled i objasnila da nosi top koji je kreacija Oskara de la Rente, a pantalone i cipele su s potpisom Altuzzare.

Meghan je ovog puta odustala od prepoznatljivih frizura i ispeglala kosu. Kako navode mediji, u javnosti nije nosila ravnu kosu otkako je objavljena veridba s princom Harijem.

Kažemo vam, sve se detaljno posmatra. Do te mere da su Britanci sad uvereni kako time skriva trudnički stomak. Naime, Kejt Midlton menja frizuru pre svake objave trudnoće.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još