Drama u Rijaninom domu: Policija opkolila ceo kvart zbog velike pljačke u pevačicinoj vili

Drama u Rijaninom domu: Policija opkolila ceo kvart zbog velike pljačke u pevačicinoj vili

Autor: | 27/09/2018

0


U utorak uveče policija je primila poziv da je kuća pevačice Rijane opljačkana. Službenici su odmah došli na lice mesta i počeli da obavljaju istragu.

U Holivud hilsu, u kraju u kom se u Los Anđelesu nalazi njena kuća bila je opšta pometnja. Policijski automobili opkolili su ceo kvart ne bi li odmah našli počinioce ovog krivičnog dela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by h. ? (@anxii6ty) on Sep 27, 2018 at 1:47am PDT


Tri lica su osumnjičena da su ulazila u kuću, a zvučni alarm i svetla koja su počela da se pale gase su dala znak za uzbunu.

Policija je izjavila i da su troje osumnjičenih došli automobilom koji je sve vreme bio upaljen. Još uvek se ne zna šta su sve tačno odneli - pišu strani mediji.

Rijanin tim nije želeo da daje komentare ovim povodom, ali na svu sreću pevačica u trenutku pljačke nije bila kod kuće.

Ovo nije prvi put da je baš njena kuća na meti lopova. U maju ove godine, već je jednom doživela ovakvu neprijatnu situaciju.

Policija je u kući koja je vredna sedam miliona dolara provela osam sati. Izjavili su da ima dovoljno snimaka, da razbojnici nisu uhvaćeni ali da će lako naći ko su.

Čovek koji pomaže oko kuće rekao je da su lopovi razbili zadnja, staklena vrata i tuda ušli.

Komšija koji se zatekao na licu mesta izjavio je da je Rijanu video samo jednom od kada se prošlog leta tu doselila kao i da je neko ciljao baš na nju ili na njenu kuću.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: rijana

Najnovije vesti