Ljubav ne pita za godine: Angelo Bofa je zaveo Šeron Stoun ili je on za nju samo igračka? (foto)

Ljubav ne pita za godine: Angelo Bofa je zaveo Šeron Stoun ili je on za nju samo igračka? (foto)

Autor: | 01/10/2018

0

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, a svakako i najlepših, žena retke lepote koja ne bledi s godinama, pre nekoliko meseci proslavila je 60. rođendan, ali to je nesprečava da živi život punim plućima i uživa u svojoj zrelosti, ali bogatstvu koje je stekla.

Nedavno je Šeron Stoun viđena sa svojim 19 godina mlađim izabranikom kako večera u lokalnom restoranu na Majorci, a par vreme uglavnom i provodi na putovanjima i sunčanim, peskovitim plažama.... Zanimljivo je i da se spekuliše da se lepa glumica verila za Angela Bofa (41), s obzirom da je u martu fotografisana kako nosi veliki dijamantski prsten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WCB??‍? (@world_celebs_beauty) on Sep 30, 2018 at 6:38am PDT

Inače, Angelo je Italijan i bavi se preduzetništvom vezanim za nekretnine. Živi u Cirihu, ali veliki deo godine provodi na Ibici.

Markantni 41-godišnjak ima i Instagram profil, na kom mogu da se pronađu slike sa poznatim svetskim facama - Ronaldom, Mesijem, Hajdi Klum... Ipak, od Šeron za sada ni traga ni glasa, a isti slučaj je i na njenom profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magazinespain (@magazinespain) on Oct 1, 2018 at 2:42am PDT

Par se upoznao u Švajcarskoj tokom Bofovog poslovnog putovanja, a vezu su otpočeli u januaru ove godine, kada su i prvi put viđeni zajedno u Njujorku.

Angelo je za Šeron...

prava ljubav, vidi se da se vole...
Samo igračka i ništa više...

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Inače, holivudska diva nedavno je za magazin "Grazia" otkrila šta je ono što želi od ljubavi, a izgleda da joj Angleo to i pruža!

"Ako želim da imam muškarca u svom životu, neću pristati na nekakav aranžman, hoću da to bude pravo partnerstvo, a to je danas teško naći", rekla je ona.

Podsetimo, glumica iza sebe ima dva braka i tri usvojena sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celebrity Couples™️ (@couplesofhollywood) on Sep 30, 2018 at 10:50am PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti