Neostvarena želja kralja popa: U mnoštvu postignitog, Majkl Džekson ipak jedno nije uspeo

Neostvarena želja kralja popa: U mnoštvu postignitog, Majkl Džekson ipak jedno nije uspeo

Autor: | 04/10/2018

0

Slavni muzičar Majk Džekson je uradio mnogo toga kao zvezda, ali postoji jedna stvar koju nije uspeo – da postane Džejms Bond.

U svojoj novoj autobiografiji "Ko je Majkl Ovic?" poznati lovac na talente Majkl Ovic otkrioje pojedine detalje iz svog života, a posebno se osvrnuo na prijateljstvo sa čuvenim muzičarom Majklom Džeksonom, piše "Pejdž Siks" (Page Six).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Jackson (@michaeljackson) on Sep 17, 2018 at 9:24am PDT


Na jednoj od stranica svoje knjige on se prisetio trenutka kada mu je Majkl Džekson rekao na sastanku da želi da dobije ulogu Džejms Bonda.

Koliko je bio ozbiljan u tome, govori činjenica da je "osamdesetih" godina u svoj dom pozvao kasting direktore iz Holivuda i saopštio im da ima veliku želju da bude zvezda akcionog filma.

-Dok je pričao, njegov šešir je pao u gvakamole ispred njega, a on ga je izvadio i vratio - na žalost, s komadom gvakamole koji je počeo da klizi niz ivicu. Svi su gledali u ovu situaciju, dok su se gvakamole spuštale sve niže, a Majkl sve vreme govorio da bi voleo da bude naredni američki akcioni heroj, što je izazvalo smeh prisutnih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Jackson (@michaeljackson) on Aug 29, 2018 at 2:55am PDT


-Otišao sam i pronašao ga i objasnio petnaest minuta da se nismo smejali njemu, već incidentu. ... Na kraju, Majklovo lice se oraspoložilo. 'Ok, Ovic. Ok, "rekao je. "Ali želim igrati Džejmsa Bonda" , napisao je Levic u svojoj knjizi, a prenosi b92.

Agent je obavestio Džeksona da mu uloga ne pristaje je jer je previše mršav i “mekan” da bi odglumio tako nešto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Jackson (@michaeljackson) on Jun 25, 2018 at 9:25am PDT


Džekson možda nije ikada dobio ulogu Bonda, ali to ga nije držalo daleko od velikog ekrana. Pored njegove najpoznatije uloge 1978. godine "The Wiz", pevač je takođe glumio u "Moonwalkeru" i pojavio se u filmu "Men In Black 2."
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: majkl džekson