Tina Tarner: Razmišljala sam o smrti, a onda je od supruga stigao poklon života

Tina Tarner: Razmišljala sam o smrti, a onda je od supruga stigao poklon života

Autor: | 06/10/2018

0


Poznata pevačica Tina Tarner otkrila je da je razmišljala o eutanaziji pre nego što je njen suprug ponudio da joj spasi život.

Muzička legenda (78) otvorila je dušu i u svojoj novoj knjizi "Moja ljubavna priča" i otkrila kako joj je transplatacija bubrega spasila život. U knjizi je otkrila i da joj je "životni poklon", odnono bubreg donirao suprug Ervin Bah (62).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kidney & Hypertension Group (@kidneygroup) on Oct 6, 2018 at 5:54am PDT


Pevačica je išla na dijalizu pre transplantacije, ali je otkrila da nije želela da živi uz pomoć mašine, piše B92.

-To nije bila moja ideja života. Ali toksini u mom organizmu su počeli da me pobeđuju. Nisam mogla da jedem, preživljavala sam, ali nisam živela. Počela sam da razmišljam o smrti. Prihvatila sam da su moji bubrezi u tako lošem stanju. Nisam se plašila umiranja, ali bilo je pitanje kada ću, preneo je Dejli Mejl odlomak iz njene knjige.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korede (@akoredeonline) on Oct 6, 2018 at 2:19am PDT


Tada je Tina, koja živi u Švajcarskoj, navodi Metro, počela da razmišlja o eutanaziji i čak se potpisala kao član Egzita, organizacije koja pomaže pacijentima koji zbog bolesti i patnje žele da okončaju svoj život.

Međutim, njen suprug, za kojeg se udala 2013. godine ponudio joj je jedan od svojih bubrega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner) on Oct 26, 2017 at 2:50am PDT


Transplantacija je izvršena 7. aprila prošle godine, a Tina je još neko vreme provela u bolnici jer je njeno telo odbacivalo donirani organ. U knjizi Tina još piše i kako se izborila sa moždanim udarom i kako izgleda i borba protiv raka creva.

Tina Tarner, davne 1978. godine razvela se od Ajka Tarnera. Sedam godina kasnije upoznala je Ervina. Skoro 27 godina su živeli zajedno pre nego što su se venčali pre pet godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner) on Jul 27, 2018 at 1:00am PDT


Tina ima dvoje dece Rejmonda i Ronalda i usvojila je Ajkovu decu Mišel i Ajka Džuniora. Početkom godine Rejmond se ubio u svojoj 59 godini.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: tina tarner

Najnovije vesti