Neri Oksman najzad otkrila šta se dešavalo između nje i Breda Pita (video)

Neri Oksman najzad otkrila šta se dešavalo između nje i Breda Pita (video)

Autor: | 09/10/2018

0

Stranice i stranice mogle su biti ispisane novom ljubavnom pričom holivudskog lepotana, 54-godišnjeg Breda Pita, kada su se pojavile informacije da je posle razvoda od Anđeline Džoli sreću najzad pronašao u lepoj brineti, 42-godišnjoj Neri Oksman.

Atraktivna brineta, pisalo se, nije ga osvojila samo lepotom, već i svojom inteligencijom, budući da osim što je umetnica i arhitekta, predaje i na čuvenom MIT univerzitetu.

Ali, sve to nije dugo potrajalo, a sada se postavlja pitanje da li je ikada išta i bilo među njima? Naime, Neri Oksman tokom proteklog vikenda dala je izjave za The New York Times u kojem je rekla kako ona i Bred Pit zapravo nikada nisu ni bili u vezi i da je ona srećna sa svojim partnerom, investitorom i milionerom, Vilijamom A. Akmanom.

Ipak, to ne znači da nije imala lepe riječi za holivudskog glumca: 'On je jedan od poslednjih Mohikanaca u post-Netfliksovom Holivudu. On povezuje trenutno i bezvremensko, a to i je smisao kinematografije.'

 

Budući da je Bred Pit poznat po svojoj zaluđenosti umetnošću, te je čak učio o dizajnu, Neri je rekla kako bi volela s njim da sarađuje.

Inače, prošle nedelje Bred Pit je snimljen u društvu duhovne isceliteljke Sat Hari Khalsa na jednom humanitarnom događaju.

Bred Pit u romantičnom izlasku: Medicinska sestra ni nalik na njegove bivše (foto)

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty