Teški dani za Selenu Gomez, hospitalizovana posle još jednog emotivnog sloma (video)

Teški dani za Selenu Gomez, hospitalizovana posle još jednog emotivnog sloma (video)

Autor: | 11/10/2018

0

Da se ponovo nešto događa u privatnom životu Selene Gomez, 26-godišnjakinja je dala da se nasluti kada je 24. septembra svojih 144 miliona pratilaca na Instagramu obavestila kako ponovo uzima pauzu od društvenih mreža.

Kako saznaje magazin People, popularna pevačica ponovo je hospitalizovana pošto je doživela još jedan emotivni slom i to dok je bila u bolnici.

Kako pišu američki mediji, u poslednjih nekoliko nedelja Selena Gomez je hopistalizovana čak dva puta, oba puta s niskim brojem leukocita, što je česta posledica kod ljudi koji imaju transplatiran bubreg.

Tokom druge hospitalizacije, pevačica je doživela i težak napad panike.

- Poslednje nedelje za nju su bile itekako teške, a prelomna tačka bio je napad panike. Shvatila je i sama da treba da potraži pomoć kako bi se suočila s ličnim problemima. Okružena je najbližim članovima porodice i ima svu njihovu podršku. Sada je mnogo bolje i nalazi se na istočnoj obali - rekao je izvor blizak jednoj od najpopularnijih mladih pevačica današnjice, dodavši da je Selena Gomez podvrgnuta terapiji na kojoj mora da pronađe i potom promeni negativne misli i obrasce ponašanja.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: selena gomez

Najnovije vesti