Princ Džordž i princeza Šarlot ponovno će imati najslađe uloge na venčanju (video)

Princ Džordž i princeza Šarlot ponovno će imati najslađe uloge na venčanju (video)

Autor: | 11/10/2018

0

Kako to nalaže britanska tradicija, mališani kraljevske porodice uglavnom na venčanjima dobiju ulogu devera i deveruša koji posipaju latice cveća u crkvi pre dolaska mlade. Venčanje princeze Eugenije takođe neće proći bez tog preslatkog trenutka, u kojem će zasigurno ponovno sve raspametiti maleni Džordž i Šarlot.

Kraljevski naslednici princ Džordž i princeza Šarlot već su nebrojeno puta pokazali da su idealni kandidati za takozvane flower girl i pageboy, odnosno devere i deveruše na venčanjima.

Upravo zbog toga i princeza Eugenija, koja će u petak reći sudbonosno 'da' u dvorcu Vindzor, odabrala ih je za tu važnu ulogu.

Princ Džordž i princeza Šarlot

 

Dečica njenog bratića princa Vilijama, uz još nekolicinu mališana bacaće latice cveća pre njenog svečanog ulaska u kapelu Svetog Đorđa i hodati sve do oltara gde će ih čekati mladoženja Džek Bruksbenk.

 

Mlada je osim njih odabrala i dečicu svojih prijatelja, ali i drugih rođaka. Tako će se u ulozi deveruša osim princeze Šarlot naći i sedmogodišnja Savana Filips i njena mlađa sestra Isla, zatim četvorogodišnja Mia Tindal, ćerka kraljevske naslednice Zare Tindal. Biće tu i Mod Vindzor, petogodišnja kći Lorda Frederika Vindzora, a preslatku haljinicu imaće i šestogodišnja Teodora, kći muzičara Robija Vilijamsa.

Za razliku od brojnih deveruša, devera će biti samo dva, princ Džordž i šestogodišnji Luis de Živanši, sin Oliviera i Zoi De Živanši.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty