Alek Boldvin se obrušio na braću: Jednog uporedio s nacistom, a drugog nazvao zavisnikom!

Alek Boldvin se obrušio na braću: Jednog uporedio s nacistom, a drugog nazvao zavisnikom!

11/10/2018

0

Zvezda serije ’30 Rock’, Alek Boldvin svojim poslednjim intervjuom za magazin Hollywood Reporter je zaintrigirao javnost i obožavaoce.

60-godišnji glumac otvoreno je pričao o porodičnim trzavicama i svom odnosu s braćom, Danijelom i Stivenom.

- Za mene on je poput Ralfa iz filma 'The Sound of Music'. Jednostavno se okružio pogrešnim ljudima i iskreno, nisam baš siguran da želim da ga pozovem na svoju božićnu zabavu - kazao je bez previše razmišljanja Boldwin, upoređujući pritom sopstvenog brata Stivena s tinejdžerom nacistom iz kultnog filma.

Inače Stiven Boldvin je javno podržao predsednika Donalda Trampa i jedan je od njegovih pristalica, pa se pretpostavlja da je stariji brat baš zbog toga zahladio odnose s njim.

 

Za drugog brata Alek takođe nije imao reči hvale, kazavši kako je on zavisnik od droge, a kolutanje očima nije moglo da se izbegne ni na spomen novog izabranika njegove nećake Hejli Boldvin, Džastina Bibera.

Novinar ga je potom upitao zašto je u javnosti stekao imidž negativnog, nervoznog i izuzetno bahatog selebritija, na šta je Boldvin rekao: 'To je tako ostalo i ne možete ljude više da uverite u suprotno. Koliko god bio uzoran građanin, javnost će reći aha to je ona budala i to se nikada neće promeniti'.

hellomagazin.rs/m.g./M G Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti