Dženifer Lav Hjuit je nekada bila seks bomba, ali kilogrami su učinili svoje (foto)

Dženifer Lav Hjuit je nekada bila seks bomba, ali kilogrami su učinili svoje (foto)

Autor: | 14/10/2018

0

Glumica Dženifer Lav Hjuit (39), koja je slavu stekla u serijama 'Za istim stolom' i 'Šaptačica duhovima', povukla se iz javnosti pre četiri godine jer je htela da se posveti sinu Atikusu (3) i ćerki Otom (4). Pre nego što je uzela pauzu od javnog života, glumila je u 'Zločinačkim umovima'.

Ove godine se vraća na glumačku scenu ulogom u drami '9-1-1', a javnost nije bila u potpunosti spremna za njen povratak. Naime, Dženifer je drastično promenila izgled i, kako pišu strani mediji, ugojila se 30 kilograma.

Pošto su fotografije s premijere serije objavljene gde se vidi da joj se kilaža povećala, glumica se javno 'opravdala' obožavaocima.

- Ovo je bilo zaista nekoliko intenzivnih dana. Divnih, blagoslovenih, ali intenzivnih. Niko mi nije rekao da će to trajati 12 sati i da će vlažnost vazduha u Njujorku iznositi skoro 100 odsto. Želim da se izvinim. Crno odelo? Loša ideja. Nedovoljno laka za kosu? Isto loša ideja - komentarisala je glumica na društvenoj mreži.

Njeno izvinjenje se nije tu završilo.

- Moram da se izvinim zbog toga što izgledam uništeno na svim fotkama. Doslovno sam se topila. Do trena kad sam najzad došla na crveni tepih, doslovno sam se otopila. Kosa mi se ispravila, šminka je curila niz lice i izgledalo je kao da sam zaboravila da sam glumica i kako bih trebala da izgledam na crvenom tepihu - dodala je.

Zatim se našalila i rekla kako u seriji neće tako da izgleda već će biti našminkana i neće se znojiti. Kako kaže, pre premijere nije spavala celu noć zbog dece koju ima sa suprugom, glumcem Brajnom Halisejem (39).

Ali, izgleda da Dženifer ne želi da ostane u ovom izdanju te se bacila i na vežbanje, bez odela i steznika vidi se koliko se ugojila...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karen Priscilla (@karenpris90) on Oct 10, 2018 at 8:36pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti