Sve za ulogu: Potez Bredlija Kupera koji je povredio Lejdi Gagu ostao zabeležen na filmu

Sve za ulogu: Potez Bredlija Kupera koji je povredio Lejdi Gagu ostao zabeležen na filmu

Autor: | 14/10/2018

0

Iako je postojao scenario, Bredli Kuper se toliko uživeo u ulogu u filmu 'Zvezda je rođena' da je krenuo s improvizacijom, a jedan njegov komentar upućen Ali, koju glumi Lejdi Gaga, pevačica je lično doživela pa ju je povredio.

Reč je o sceni u filmu u kojoj se Ali kupa u kadi, a pijani Džekson ulazi u kupatilo i krene da je vređa, sve dok joj u jednom trenutku ne kaže da je ružna. Upravo taj komentar o njenom izgledu nije se nalazio u scenariju, a sama Lejdi Gaga priznala je u intervjuu za The Independent da je šokirani izraz njenog lica bio stvaran, budući da je ona i u stvarnom životu jako nesigurna u sebe i svoj izgled.

- Kada lik kojeg glumim krene da priča koliko se ružnom oseća, e to je bilo stvarno. Ja sam ta koja je nesigurna. Volim da pričam drugima, ali sama se toga retko pridržavam - izjavila je pevačica za LA Times.

Embed from Getty Images

Svoje viđenje oko komentara koji nije bio u scenariju dao je i sam Kuper u intervjuu za news.com.au:

- Mislim da nije bila svesna te poslednje reči koju joj je Džek uputio. Sećam se da smo imali dva ponavljanja i imao sam dobar osećaj o sceni, ali, kao i većinu dana, mislio sam da možemo još i bolje, zato smo snimili još jednom. Džek je postao otvoreniji i scena je bila teška i mučna, ali njena reakcija je bila savršena.

Embed from Getty Images

Ipak, kako tvrdi, pre snimanja nije ni najmanje kalkulisao šta će i kako da uradi.

- To nije bio deo gde jedan glumac želi da izvuče nešto iz drugog. To je jednostavno bio razgovor dvoje likova. Džekson ju je jednostavno u tom trenutku u potpunosti razotkrio. To je bilo nešto što je ona pre podelila s njim, o tome kako se ružnom oseća, i nema tu neke priče. Ali, zato što smo se oboje osećali tako dobro glumeći zajedno, bilo je pomalo i lično, ali ni u jednom trenutku nije bilo nasilno ili bilo šta slično.

I za samog Bredlija Kupera upravo je ta scena u kupatilu bila najteža za snimanje.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti