Trudnoća ima svoje zahteve: Megan Markl mora da uspori tempo, princ Hari će morati sam

Trudnoća ima svoje zahteve: Megan Markl mora da uspori tempo, princ Hari će morati sam

Autor: | 21/10/2018

0

Kako piše magazin People, Megan je kraljevski odradila svoju prvu službenu turneju, ali u drugoj nedelji su odlučili da malo smanje pretrpan raspored.

- Zbog izuzetno natrpanog programa vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili su da smanje broj obaveza idućih dana - rekao je izvor za britanske medije.

Megan (37) se navodno oseća veoma dobro, ali preporučili su joj više odmora. Zato će planirane posete da skrati kroz idućih sedam dana, a jednu je obavezu već preskočila. Princ Hari je podelio medalje u biciklističkoj trci u sklopu Igara Invictus, a predajući medalje obratio se takmičarima i publici rekavši da mu se žena odmara kod kuće: ‘Trudnoća ima svoje zahteve.’

Pošto je službeno objavljeno da Megan i Hari očekuju svoju prvu bebu, potvrđeno je da je ultrazvuk u 12. nedelji pokazao da se sve odvija po planu i da se bivša glumica oseća dobro.

Posle podjele medalja Megan se ipak pojavila na svečanom prijemu u nedelju poslepodne koji je za njih organizovao australijski premijer Skot Morison. Megan je za tu priliku odabrala crnu dolčevitu i farmerke, a kombinaciju je ‘podigla’ sa svetlim L’Agence sakoom.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti