Megan Markl zbog gužve i prevelike vrućine hitno odveli sa pijace na Fidžiju (foto)

Megan Markl zbog gužve i prevelike vrućine hitno odveli sa pijace na Fidžiju (foto)

Autor: | 24/10/2018

0

Iako su gde god se pojave bili velika atrakcija, Megan Markl i princ Hari nesumnjivo su najsnažniji efekat izazvali dolaskom na ostrvo Fidži. Iz Australije su u utorak u jutarnjim satima stigli u ovu ostrvsku državu u Indijskom okeanu, a već pri samom dolasku protokol je krenuo u pogrešnom smeru. Kraljevski par dočekala je kiša i vetar koji je nakratko prouzrokovao probleme.

Ali ono što je 37-godišnju vojvotkinju čekalo u sredu neuporedivo je s početnim problemima.

Naime, Megan je prema dogovoru trebala da se susretne sa ambasadorkama organizacije UN na središnjoj pijaci Fidžija i ceo program trebao je da traje 20-ak minuta.

Srećna i nasmejana zbog svog prvog samostalnog angažmana na 16-dnevnoj turneji, Megan je stigla na mesto sastanka, ali već posle nekoliko minuta zbog sigurnosnih razloga morala je da napusti pijacu. Okružena gomilom obezbeđenja i ličnih telohranitelja, Megan je izvučena iz ogromne gužve već posle šest minuta provedenih na pijaci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Nash (@emilynashhello) on Oct 23, 2018 at 8:12pm PDT

Neimenovani izvori za strane su medije rekli kako je trudna vojvotkinja morala da napusti sastanak zbog neverovatno teških uslova.

- Bilo je izuzetno vruće, sparno, nije bilo vazduha i ljudi je bilo previše. Sve to bila je vrlo neprijatna situacija za jednu trudnicu - rekao je jedan od izvora za Daily Mail.

Dramatični trenutak u kojem je Megan napustila angažman razočarao je okupljene građane koji su se radovali što će barem nakratko i iz daljine videti britansku vojvotkinju.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti