Kim Kardašijan: Kada sam zatekla očuha u suknji, tresla sam se i plakala, molio me da ćutim

Kim Kardašijan: Kada sam zatekla očuha u suknji, tresla sam se i plakala, molio me da ćutim

Autor: | 25/10/2018

0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (38) prisetila se trenutka kada je videla svog očuha Brusa Dženera (68), sada Kejtlin, obučenog u žensku odeću. 

- Saznala sam sve kada sam imala otprilike 25 godina. Mama je bila na putu. Ušla sam u garažu i zatekla ga u ženskoj odeći - rekla je Kim u razgovoru s Alekom Boldvinom (60) i nastavila:

- Istrčala sam napolje i tresla sam se. Na brzinu sam spakovala torbu, nazvala Kortni i rekla da moram da dođem do nje i da tamo provedem vikend - rekla je Kim. Dodaje da je histerično plakala.

Kako kaže, Kortni ju je tada pitala da li je uhvatila Brusa u preljubi.

- Da sam bar! Ne znam uopšte šta sam to upravo videla - odgovorila joj je Kim.

Očuh ju je posle toga nazvao i zamolio da nikome ništa ne govori.

- Rekao je da će nam jednog dana sve reći, ali da do tada ne govorim mami jer bi ga ubila - rekla je Kardašijanka. Kako kaže, ćutala je jer nije htela da uništi majci brak i ostavi svoje polusestre Kendal (22) i Kajli (21) bez oca.

Boldvin je rekao da nikada nije primetio da Brus želi da bude žena.

- Kad je odlučio da promeni pol, ostao sam u šoku. Ne zbog toga što sam ga osuđivao nego jednostavno nisam to očekivao - rekao je Alek.

Iako je njegovo oblačenje u žensku odeću počelo godinama pre, Brus je svoj novi identitet obznanio svetu u junu 2015. kada se na naslovnici Vanity Fair-a pojavio kao Kejtlin.

Brus, odnosno Kejtlin više nije u dobrom odnosu s porodicom Kardašijan, ali je u kontaktu sa svojim ćerkama.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti