Dženifer Garner srećna sa novim dečkom, a Ben Aflek u novom filmu glumi alkoholičara! (video)

Dženifer Garner srećna sa novim dečkom, a Ben Aflek u novom filmu glumi alkoholičara! (video)

Autor: | 28/10/2018

0

Glumac Ben Aflek (46) ovih dana se nalazi u San Pedru na snimanju filma 'Torrance' u kojem ima glavnu ulogu. Budući da je prekinuo s mladom manekenkom Šonom Sekston (22) jer, kako kaže, nakon rehabilitacije mu je potreban mir i odmor, odlučio je da se posveti filmskoj karijeri.

Afleku je ovo prva bitnija uloga posle teškog životnog perioda, a u novom filmu će se suočiti sa svojim problemima. Igraće lik bivšeg košarkaša koji se odao alkoholu, te se zbog toga i razveo. Ben je pustio bradu i brkove zbog potreba filma, a kilaža mu je onakva kakva treba da bude.

 

Izvor blizak Afleku govori da je glumac odlučniji nego ikada u tome da teško životno razdoblje i sve probleme sa zavisnošću ostavi iza sebe.

Podsetimo se, Benova bivša supruga Dženifer Garner (46), s kojom ima sina Samjuela (5) i ćerke Serafinu (9) i Vajolet (12), nenajavljeno se pojavila u njegovom domu kada ga je molila da potraži pomoć i ode na odvikavanje. Glumac je poslušao pa ga je odvezla na rehabilitaciju kojoj je prethodio 'divlji vikend' koji je proveo po zabavama sa Plejbojevim modelom.

Dženifer je našla i novog dečka sa kojim izgleda planira venčanje...

hellomagazin.rs Guliver/Getty