Megan Markl utešila dečaka koji je ronio suze, a od hrabrijeg "momka" dobila unikatan poklon (video)

Megan Markl utešila dečaka koji je ronio suze, a od hrabrijeg "momka" dobila unikatan poklon (video)

Autor: | 29/10/2018

0

Vojvotkinja Megan Markl (37) je na australijskoj turneji dobila brojne poklone, ali za vreme posete Melburnu posebno ju je obradovao unikatan modni dodatak, ogrlica od testenine koju joj je poklonio šestogodišnji dečačić, pišu britanski mediji. 

Megan je pre nekoliko dana u mnoštvu primetila dečaka koji je držao natpis: 'Napravio sam ti ogrlicu'. Prišla mu je s osmehom na licu, prihvatila poklon i bez oklevanja ogrlicu stavila oko vrata.

Gavin je ogrlicu napravio od testenine koju je obojio zlatnom bojom i komadiće testenine nanizao na običnu vrpcu. Priča i fotografije obišle su svet, a Gavinu su obožavaoci predložili da nastavi da izrađuje ogrlice i prodaje ih.

Ispočetka dečak to nije želeo, ali kad mu je majka savetovala da novac od prodaje pokloni u humanitarne svrhe, kako to čine njegovi uzori Hari i Megan, pristao je. Motivisao ga je gubitak mlađe sestre, koja je došla na svet kao mrtvorođenče pre četiri godine, što je Gavina i celu porodicu veoma pogodilo.

- Kroz gubitak je prošao zajedno s nama i želeo bi da pomogne drugima koji se nađu u sličnoj situaciji - rekla je majka. Gavin je uz očevu pomoć izradio internet stranicu na kojoj se njegove ogrlice od testenine prodaju za 20 dolara po komadu. Već prvi dan prodato ih je 18, ali Gavin odlučno kaže da time ne želi da se bavi u budućnosti. Megan i Harija dočekao je obučen u uniformu mladog avijatičara, dosta čita o pilotima i njihovim junačkim podvizima te se u budućnosti, kazao je, vidi u kokpitu nekog aviona.

 

Još jedan dečak je imao susret s kraljevskim parom. Džo Jang (5) iz Novog Zelanda rasplakao se zbog, kako je rekao, stidjivosti. Malenom dečaku tresle su se ruke kada je trebao da se sretne s Megan. 

Bivša glumica primetila je da je dečak nervozan, pa ga je pričom utešila.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti