Čudni zahtevi princa Čarlsa: Svuda nosi svoju toaletnu dasku i želi čiste i ispeglane pertle

Čudni zahtevi princa Čarlsa: Svuda nosi svoju toaletnu dasku i želi čiste i ispeglane pertle

Autor: | 04/11/2018

0

Bivši batler princa Čarlsa (69) i pokojne princeze Dajane tvrdi da je Čarlsu toliko 'kraljevski život udario u glavu' da mu je osoblje nadenulo nadimak 'razmaženi princ'.

O kraljevskoj porodici se snima i novi dokumentarac, a u njemu će se prikazati detalji iz prinčevog života. Navodno Čarlsu treba pomoć oko baš svega.

- Njegova pidžama mora biti savršeno ispeglana čim se probudi. Njegove pertle se skidaju iz cipela nakon svakog nošenja, čiste i peglaju. Njegova kada mora biti pod pravim uglom, a voda uvek iste temperature - rekao je batler Pol Barel, prenosi Pure Wow.

Dodao je i kako mu pasta na četkici mora biti dužine tačno 2.5 santimetra. Takođe, princ zove batlera da mu doda stvari koje se nalaze samo nekoliko koraka dalje.

- Jednom me zvao i rekao da mu je pismo palo ispod stola u korpu s papirima i da mu ga dodam - ispričao je Barel.

 

Ovo nije prvi put da bizarnosti s kraljevskih dvora izlaze na videlo. U nedavno objavljenoj knjizi Toma Baueresa, 120 ljudi je ispričalo svoje priče o iskustvima s kraljevskom porodici. Po knjizi, Ćarles navodno svuda nosi svoju toaletnu dasku, menja odeću i do pet puta dnevno, a na svaki ručak nosi i sopstvenu hranu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: princ Čarls