Drži do date reči: Šta je princ Vilijam obećao Kejt na dan veridbe

Drži do date reči: Šta je princ Vilijam obećao Kejt na dan veridbe

Autor: | 09/11/2018

0

Kada je nakon osam godina veze, princ Vilijam u leto 2010. napokon odlučio da zaprosi voljenu Kejt, učinio je nešto što niko od njegovih kraljevskih predaka nije. Današnjoj supruzi osim prstena je dao i važno obećanje, koje i danas poštuje.

Avgust 2010. godine važan je period za britanski kraljevski par, princa Vilijama i Kejt Midlton. Tada su se tokom zajedničkog putovanja u Keniju, verili i ispisali istoriju.

Romantična veridba i predivan prsten od plavog safira koji je pripadao njegovoj majci, pokojnoj princezi Dajani, zasenilo je ljubavno obećanje.

-Kada je Vilijam upitao Kejt da li hoće da se uda za njega, odmah joj je dao do znanja da zbog njega i ulaska u kraljevstvo, neće morati napustiti vlastitu porodicu. Obećao joj je da će njeni roditelji Kerol i Mičel, sestra Pipa i brat Džejms biti i dalje uključeni u sve njihove planove, otkrila je Kejt Nikol, autorka dokumentarca o vojvotkinji Kejt Midlton.

-Jednom kada se udate za princa vi postajete deo porodice Vindsor. No u slučaju Kejt i Vilijamu je to potpuno drugačije. Vidljivo je to u broju događanja na koja su pozvani roditelji vojvotkinje Kejt. Kraljica ih redovno zove na Askot, a bili su počasni gosti na mnogim drugim događanjima, naglašava autorka.

Nije tajna da je vojvotkinja od Kembridža jako povezana s svojom porodicom, a posebno sa majkom i sestrom Pipom, koja joj je bila kuma na venčanju. Osim toga Kerol Midlton uz kraljevske dadilje je osoba koja najviše pomaže vojvotkinji s decom, princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Luisom. Brižna baka izuzetno se veseli svojim unucima, te je odmah nakon svakog porođaja stigla kod kćerke u palatu.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/objavljen-snimak-kejt-midlton-sa-studija-britanija-se-ponovo-zaljubila-u-nju-video/

Koliko je povezan s porodicom svoje supruge, ne krije ni princ Vilijam. Kako je kao mladić prolazio krizu i razvod svojih roditelja, princ je porodično utočište i zajedništvo često znao pronaći upravo u kući Midlton.

Vilijam je u prvom intervjuu nakon veridbe otkrio i da ga je jako mučilo to da li treba Kejtinu ruku prvo da zatraži od njenog oca, ali onda se ipak predomislio.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/vilijam-je-bio-ljubomoran-na-njega-kog-muskarca-princ-ne-moze-da-oprosti-kejt-midlton/

-Sinulo mi je da bi on mogao reći ne. Onda sam pomislio da ako prvo pitam Kejt i ona pristane, on me zapravo neće moći odbiti,otkrio je princ tada.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još