Kejt Apton i Džastin Verlander predstavili svetu svoju devojčicu: Dženeviv ukrala si nam srce!

Kejt Apton i Džastin Verlander predstavili svetu svoju devojčicu: Dženeviv ukrala si nam srce!

Autor: | 11/11/2018

0

Velika radost vlada u porodici Kejt Apton i njenog supruga Džastina Verlandera. Manekenka i glumica na svet je donela njihovo prvo dete, djevojčicu kojoj je par nadenuo ime Dženeviv Apton Verlander.

Malena je na svet stigla 7. novembra, a novopečena majka prinovom se pohvalila na Instagramu objavivši crno-belu fotografiju na kojoj se vidi deo lica i malena ručica devojčice otkrivši koje ime su izabrali za nju.

 

View this post on Instagram

 

Genevieve Upton Verlander ? 11.7.18

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Nov 10, 2018 at 3:52pm PST

Ponosni otac je objavio nešto drugačiju fotografiju uz emotivne reči:

- Dobro došla na svet! Ukrala si mi srce prve sekunde kada sam te ugledao!

 

View this post on Instagram

 

Welcome to the world Genevieve Upton Verlander. You stole my ❤️ the first second I met you!!! 11.7.2018

A post shared by Justin Verlander (@justinverlander) on Nov 10, 2018 at 3:55pm PST

Jednoj od najljepših žena na svijetu i njenom suprugu, poznatom igraču bejzbola, mnogi su u komentarima odmah uputili čestitke uz pregršt dobrih želja.

Inače, ova 26-godišnja lepotica početkom godine proglašena je najseksepilnijom ženom. Tu laskavu titulu dodelio joj je magazin 'Maxim'. Danas je jedna od najzanosnijih žena u svetu šoubiznisa iza koje su brojne naslovnice i editorijali.

Kejt je tik pred porođaj uputila nežne reči svom suprugu, objasnila kako se oseća i šta je čini srećnom uz fotografiju s venčanja:

- Ovo je bila najbolja godina u mom životu! Krenulo je s ludim početkom i pobedom na World Series, a onda najboljim vikend-venčanjem, na kojem sam se udala za svog najboljeg prijatelja i ljubav mog života. Danas se spremamo da proslavimo našu ljubav i prvu godinu braka, a u isto vreme se pripremamo za doček novog člana naše porodice. Tako sam uzbuđena što sam kroz ovo životno putovanje prošla zajedno sa vama! Volim vas najviše! Srećna prva godina! - poručila je Kejt svojim fanovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Nov 4, 2018 at 8:57am PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: kejt apton

Najnovije vesti