Bogatašica ponovo pobegla od braka: Paris Hilton ostavila verenika pred venčanje! (video)

Bogatašica ponovo pobegla od braka: Paris Hilton ostavila verenika pred venčanje! (video)

Autor: | 20/11/2018

0

Paris Hilton raskinula je veridbu sa Krisom Zilkom iako je svadba planirana u novembru.

Par se razišao pre nekoliko nedelja.

- Sve se desilo jako brzo. Ljubav, veza, veridba. Shvatila je da on nije gospodin Pravi, ali želi mu svu sreću - otkrio je blizak prijatelj Hiltonove.

Zilka je zaprosio Paris u januaru kada su bili na skijanju. Famozi verenički prsten koji je koštao dva miliona dolara Paris je izgubila u noćnom izlasku, ali je osoblje pronašlo ovaj skupoceni komad nakita i vratio joj.

 

I dok su porodica i prijatelji očekivali pozivnice za svadbu ovog novembra, vest o raskidu iznenadila je mnoge.

- Paris je htela da se venčaju 11. novembra. Izabala je datum, ali zbog posla i čestih putovanja nije stigla da organizuje slavlje. Poslednjih šest meseci nisu bili u dobrim odnosima pa su odlagali svadbu. Ljubav se polako gasila i Paris je shvatila da ne želi da se uda - otkrio je izvor za E!News. Međutim, za neke vest o raskidu nije bila iznenađujuća s obzirom na to da su Paris i Kris delovali "hladno i odsutno" u poslednje vreme na javnim dešavanjima.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Hiltonova beži od braka. Pre Zilke, Paris je već dva puta raskidala veridbu - sa Džejsonom Šoom 2003. i Parisom Lastisom 2005. godine. Kris Zilka je, pre Hiltonove, bio veren za Hanu Bet od koje se razišao 2015. godine.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti