Jedina u kraljevskoj porodici: Koju dužnost vojvotkinja Megan obavlja sama

Jedina u kraljevskoj porodici: Koju dužnost vojvotkinja Megan obavlja sama

Autor: | 22/11/2018

0

Iako su mnogi mislili da se bivša glumica Megan Markl neće dobro snaći u kraljevskoj porodici, s obzirom da je živela potpuno drugačijim životom, ona je nadmašila sva očekivanja. Šta više ona je za šest meseci, koliko je zvanično supruga princa Harija, uspela da prkosi pravilima i postane pravi idol mnogima zbog svoje samostalnosti.

U novom specijalu ABC Newsa, pod nazivom 'Meghan’s New Life: The Real Princess Diaries', stručnjaci za kraljevsku porodicu otkrili su kako vojvotkinja Megan sama piše govore.

To je prvi primetio Omid Skobi kraljevski dopisnik, dok je pratio princa Harija i njegovu suprugu po turneji u Australiji.

-U rukama je držala papire sa ručno pisanim napomenama, pa sam pitao njene pomoćnike da li to znači da ih piše sama.Potvrdili su mi da su govori njeni i da je danima radila na njima - otkrio je dopisnik i dodao da je važno što se u govorima dotakla teme osnaživanja žena.

-To je nešto što kraljica nikada ne radi, kao ni Kejt Midlton. Megan je naša feministička princeza iz snova- nadovezala se Mišel Ruz  iz "Vanity Faira" u dokumentarnom filmu.

 

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti