Izjava koja intrigira: Kako je vojvotkinja Kejt pokušala da ulepša sliku o odnosu sa Megan (VIDEO)

Izjava koja intrigira: Kako je vojvotkinja Kejt pokušala da ulepša sliku o odnosu sa Megan (VIDEO)

Autor: | 29/11/2018

0

Sve glasnije se šuška da se vojvotkinje Kejt i Megan ne podnose , i da će zbog zoga princ Hari sa svojom suprugom napustiti Kensingtonsku palatu. Britanski tabloidi tvrde da je princeza Kejt plakala na venčanju princa Harija upravo zbog Megan.

Ipak, u javnosti se trude da održe imidž idilične porodice što je vojvotkinja Kejt dokazala prilikom posete fakultetu Leicester. Kako je došla u pratnji supruga, obožavaoce koji su došli da ih dočekaju, zanimalo je kako su njihovo troje dece : petogodišnji Džordž, trogodišnja Šarlot i sedmomesečni Luis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan & Harry ? supporters (@harry_meghan_updates) on Nov 13, 2018 at 2:01pm PST

- Deca su odlično, hvala na pitanju. Poprilično su uzbuđeni jer dolazi božićno vreme, već su počeli da pevaju pesmice, a raduju se i ukrašavanju božićne jelke. Luis je sve veći, ne mogu da verujem da već ima sedam meseci, odgovorila je a potom i prokomentarisala Meganinu trudnoću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan & Harry ? supporters (@harry_meghan_updates) on Nov 28, 2018 at 9:15am PST


- Biće divno sa još jednom bebom, malim rođakom Džordža, Šarlot i Luisa. To će biti zaista posebno - rekla je dok se svim silama trudila da oda utisak da je uzbuđena zbog prinove u kraljevskoj porodici.

Ipak, sudeći po komentarima mnogi smatraju da je Kejt samo glumila sreću

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram