Monika Beluči je i dalje božanstvena, a to ove naslovne strane i dokazuju (foto)

Monika Beluči je i dalje božanstvena, a to ove naslovne strane i dokazuju (foto)

Autor: | 04/12/2018

0

Monika Beluči je glumica čija lepota ne prolazi s godinama, već postaje dublja i senzualnija, a kao dokaz su naslovne strane magazina koje krasi.

Monika je 30. septembra ponosno napunila 54 godine i dokazala da su rođendani samo beleške u kalendaru, jer se ona gotovo uopšte ne menja.

Naslovna strana italijanskog magazina "Io donna" donosi intervju s Monikom, u kojem ona između ostalog kaže kako su "Italijanke po pravilu "teške" žene".

Monika je za ovo 48. izdanje magazina pričala o stalnoj potrebi žena da upoznaju "jednostavne i normalne" životne partnere, osvrnuvši se i na to šta savetuje svojoj deci.

U jednostavnoj beloj košulji preko koje je čipkani korset, svedenog mejkapa i čuvenog Mona Liza osmeha, Monika zaista izgleda očaravajuće.

U francuskom magazinu Paris Match, Monika je razgovarala o svom životnom putovanju, o tome da je život dive nešto što se njoj ne dešava, već da je njen život potpuno normalan i uobičajen...

Naslovna strana magazina Version Femina je takođe zablistala s Monikom Beluči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Oct 27, 2018 at 8:54am PDT

Sem zanimljive priče koju je dala za ovaj magazin, Monika je pokazala kako seksepil može da bude i te kako sofisticiran, posebno ako se obuče mali Chanel blejzer ispod kojeg je samo bodi...

Za nju se otimaju i poznati brendovi koji žele da im upravo ona bude promo lice.

Pogledajte još nekoliko ovogodišnjih izdanja čije naslovne strane je krasila Monika...

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: monika beluči