Dalmatincima preti nova opasnost:  Ema Stoun je sledeća Kruela de Vil

Dalmatincima preti nova opasnost: Ema Stoun je sledeća Kruela de Vil

Autor: | 06/12/2018

0

Tri godine godine nakon što je Dizni objavio da razmišlja da napravi igrani film o Krueli de Vil, sada su zvanično i potvrdili da je projekat dobio zeleno svetlo, kao i da će glumica Ema Stoun tumačiti lik zle žene koja mrzi pse.

Film će biti o poreklu ovog ozloglašenog lika i radnja će se dešavati u osamdesetim godinama 20. veka, pa će imati "pankerski vajb", prenosi "The Hollywood Reporter".

S obzirom na to da je priča o Melefisent, veštici iz "Uspavane lepotice", prošla veoma unosno na bioskopskim blagajnama, Dizni se nada da će moći da ponovi taj uspeh i sa Kruelom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reino Literário Br (@reinoliterariobr) on Dec 6, 2018 at 7:50am PST

Kruelu de Vil je stvorila britanska književnica za decu Dodi Smit u romanu "101 dalmatinac" iz 1956. godine. Pet godina kasnije, kompanija Volta Diznija je pretvorila ovu priču u animirani klasik koji svi danas poznajemo.

Već smo 1996. godine imali prilike da vidimo igrani film po ovom romanu, gde je Kruelu de Vil igrala glumica Glen Klouz, a film je imao i nastavak koji je objavljen 2001. godine.

 

Nije još poznato ko će režirati priču o zloj modnoj kreatorki, ali je u pregovorima sa Diznijem navodno reditelj Kreg Gilespi koji stoji iza filma "I, Tonya".

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: ema stoun