Sin vojvotkinje od Kornvola podržao Megan Markl: Ona je divna osoba (video)

Sin vojvotkinje od Kornvola podržao Megan Markl: Ona je divna osoba (video)

Autor: | 18/12/2018

0

Tom Parker Bouls, sin vojvotkinje od Kornvola, Kamile Parker Bouls imao je samo reči hvale za vojvotkinju od Saseksa Megan Markl.

Gostujući kod Pirsa Morgana u emisji "Dobro jutro Britanijo", ovaj čuveni kritičar, ali i pisac kuvara, nije štedeo lepe reči koje je uputio Megan Markl.

Opisujući Megan kao "divnu osobu", on je naglasio da ona "jednostavno treba da nastavi da se ponaša i radi kao što je to do sada i činila". Ovaj odgovor je usledio nakon pitanja Pirsa Morgana da li ima neki savet ya vojvotkinju koja će uskoro postati majka, a koja se još uvek prilagođava novom načinu života.

- Mislim da je ona jednostavno predivna. Kako mogu da joj dam savet kada je takva? Mislim da jednostavno treba da nastavi da se ponaša i dela kao što je i do sada činila - rekao je Tom.

Tom (44), je sin Kamile Parker Bouls, vojvotkinje od Kornvola, iz njenog prvog braka sa Endrjuom Parkerom Boulsom; Princ Čarls je postao njegov očuh nakon venčanja njegove majke i prestolonaslednika 2005. godine. Tom ima i mlađu sestru, Lauru Lops. 

- Mi smo kao i sva druga deca, držimo se zajedno - rekao je ovaj poznati kritičar i pisac kuvara kada je govorio o unutrašnjem krugu kraljevske porodice.

Tom je inače priznati pisac i kritičar, a trenutno je zauzet promocijom poslednjeg izdanja specijalnog kuvara pod nazivom "Christmas & Other Winter Feasts".

Megan Markl i Princ Hari će inače božić provesti sa princom Vilijamom i Kejt Midlton, kao i sa njihovo troje dece.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti