Neposlušna vojvotkinja: Megan Markl se na kratko vratila na Instagram, tri miliona fanova ju je verno čekalo

Neposlušna vojvotkinja: Megan Markl se na kratko vratila na Instagram, tri miliona fanova ju je verno čekalo

Autor: | 20/12/2018

0

Vojvotkinja Megan Markl nastavlja da se igra s kraljevskim pravilima, te ih krši krišom, ali tako da za to sazna čitav svet...

Ovaj put je ponovo aktivirala svoj Inastagram profil, isti onaj koji je ugasila pošto se verila s princem Harijem prošle godine. Čini se da je članici kraljevske porodice dosadio život bez društvenih mreža. Obožavaoci su bili šokirani kad su videli da je Meganin profil s tri miliona pratilaca verifikovan i ponovo 'u akciji'.

Na nekoliko minuta imali su priliku da vide stare fotografije vojvotkinje, pre nego što je Megan ponovo deaktivirala Instagram profil.

Megan je pre redovno častila pratioce s fotografijama pa je skupila više od dve hiljade objava. Pratilo ju je tri miliona ljudi. Većina članova britanske kraljevske porodice nema društvene mreže, ali Princeza Judžini, princ Endrju i Sara Ferguson imaju profile i redovno objavljuju šta rade i fotografije iz prošlosti.

Megan blista dok obavlja svoje redovne dužnosti kao vojvotkinja

 

Megan na Instagramu ima fotografije svojih pasa, snimke iza kulisa sa seta 'Suits' kao i fotografiju s glumicom Prijankom Čoprom.

Ipak, Megan nije baš tako neposlušna kako se isprva mislilo, naime radi se o sistemskoj greški aplikacije, te je Meganin nalog i dalje isključen.

Inače Megan je završila sa svojim javnim obavezama i pojavljivanjem pred Božić, tako da će sada imati dosta slobodnog vremena, te joj možda padne na pamet da otvori neki tajni nalog...

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: megan markl