Maraja Keri ima razlog za radovanje: Legendarni hit 'All I Want For Christmas Is You' joj i dalje donosi milione

Maraja Keri ima razlog za radovanje: Legendarni hit 'All I Want For Christmas Is You' joj i dalje donosi milione

Autor: | 24/12/2018

0

Američka pevačica svake godine na svom najvećem božićnom hitu zaradi popriličnu svotu, a samo ove godine 'All I Want For Christmas Is You' donEo joj je 625 hiljada funti...

Redovno je najslušanija pesma na streamingu, a nezaobilazna je na svim listama božićnih pesama. Da, reč je o legendarnom hitu 'All I Want For Christmas Is You' koji je i danas po mnogima jedan od najpopularnijih božićnih hitova. Snimljen je davne 1994. godine, a američka pevačica Maraja Keri (48) izvođenjem ovog svetskog hita 'završila' je na samom vrhu muzičkih top lestvica.  Sve se to iznova ponavlja svake godine oko Božića.

Bez obzira na to što su od izlaska ove pesme prošle već 24 godine, 'All I Want For Christmas Is You' još se uvek vrti na radijskim stanicama.

Međutim, to nije sve. Američka pevačica svake godine na svom najvećem božićnom hitu zaradi šokantno vrtoglavu svotu, a samo ove godine 'All I Want For Christmas Is You' doneo joj je 625 hiljada funti prenosi Mirror.

 

Iako je pre toga izdala čak tri albuma, Maraja svoju popularnost može da zahvali upravo ovom hitu. Uradila ga je u saradnji s muzičkim producentom Valterom Afanasifom (60), a kako je rekao 2014. u intervjuu za Billboard, na ideju o pesmi došli su sasvim slučajno i nisu imali pojma kakvu će popularnost postići.

Maraja ne zarađuje samo od pesme, već i od proizvoda s njenim imenom i potpisom...

 

- Uvek smo sarađivali na takav način. Najprije smo komponovali samo melodiju, a tek kasnije dovršili tekstom. Ovu pesmu napravili smo u vrlo kratkom vremenu, bilo nam je mnogo lakše nego inače. Pokušao sam da unesem neke specifične reči, tekst koji pre još nikad nismo mogli da čujemo - rekao je Afanasieff.

'All I Want For Christmas Is You' samo je jedna od mnogih božićnih pesama koje su se našle na albumu tada 23-godišnje pevačice. Na snimanje božićnog albuma 'Merry Christmas' nagovorio ju je tadašnji suprug Tomi Motola (69) s kojim je bila u braku pet godina. Smatra se da je upravo brak sa 21 godinu starijim Motolom lansirao njenu karijeru. Bez obzira na to što je zarada prodaje albuma američke pevačice bila zajednička, poteškoće u braku ipak su prevladale te je par 1998. godine odlučio da se rastane.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty