Stručnjaci za govor tela otkrivaju: Kakav je zaista odnos između vojvotkinja Kejt i Megan

Stručnjaci za govor tela otkrivaju: Kakav je zaista odnos između vojvotkinja Kejt i Megan

Autor: | 27/12/2018

0

Od kada su britanski tablodi objavili da je vojvotkinja Kejt plakala na dan venčanja princa Harija i Megan Markl i to zbog neslaganja sa mladom, javnost se ne smiruje. Iako se vojvotkinje trude da na svaki način pokažu kako se odlično slažu i kako među njima nema netrpeljivosti, u njihovu priču ne veruju baš svi.

Kraljevska porodica tradicionalno se okupila u Sandrigamu kako bi proslavila Božić, a sve oči su bile uprte u vojvotkinje.


Obe dame su izgledale savršeno elegantno u jednobojnim kombinacijama, a osmeh sa lica nisu skidale. Ipak, stručnjaci za govor otkrivaju da je to sve predstava za javnost.

–Njihov govor tela neodoljivo me podseća na ponašanje političara. Upravo tako i oni hodaju rame uz rame s kolegama iz drugih zemalja, posebno predsednici država, pokušavajući  da na taj način prikažau jedinstvo između dve zemlje – smatra DžudiDžejms koja je vodeći stručnjak u ovoj oblasti.

Dodala je da su se vojvotkinje potrudile da iskopiraju pokrete jedna od druge, a to je još jedan znak lažnog prijateljsva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H A U T E by K A T E (@define_haute) on Dec 27, 2018 at 2:28am PST


-Hodaju jednakim koracima, a pogledi su im zaleđeni. Obe gestukiliraju na upadljiv način kako bi dokazale da normalno razgovaraju. Sve izgleda naučeno i izveštačeno - rekla je Džudi za britanske tabloide.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram