Dvejn Džonson raznežio svet: Božićni poklon za majku je nova kuća! (video)

Dvejn Džonson raznežio svet: Božićni poklon za majku je nova kuća! (video)

Autor: | 31/12/2018

0

Američki glumac i profesionalni rvač Dvejn 'Rok' Džonson (46) je još jednom pokazao da ima veliko srce i odlučio da iznenadi svoju mamu za Božić.

Glumac je odlučio da joj pokloni kuću, a pritom je tu dirljivu scenu snimio i objavio na svom Instagramu.

- Zbog ovoga se tako dobro osećam. Iznenađenje! Kupio sam majci novi dom za Božić. Kad sam odrastao, uvek smo živeli u malim stanovima, putovali i stalno se selili. Prvi dom u kojem su moji roditelji zaista živeli bila je kuća koju sam im sam kupio, i to davne 1999. godine. Rastali su se pet godina kasnije i, kako to inače bude, stvari su se malo zakomplikovale. Od tog trenutka odlučio sam da ću ubuduće uvek brinuti za svoje roditelje - napisao je glumac ispod videa.

Objasnio je i to da je majci poklonio zaista zanimljiv poklon jer ona sama može da izabere gde i u kakvoj kući želi da živi. Snimak je dosad pogledalo preko osam miliona ljudi, a njegovi obožavaoci odmah su mu čestitali na predivnom gestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock) on Dec 29, 2018 at 1:59pm PST

- Uvek sam govorio da dobar čovek može postati samo onaj koji uz sebe ima dobru majku. Drago mi je što sam i ja jedan od srećkovića koji mogu da urade ovako nešto - dodao je Džonson koji i inače redovno poklanja onima kojima je to najpotrebnije.

Tako je pre nekoliko godina iznenadio svoju spremačicu poklonivši joj luksuzni automobil.

- Deset se godina s puno ljubavi brine za nas kao da nam je majka. Esperanca je upravo iznenađena. Volimo te - napisao je glumac pored fotografije koju je tada objavio na Tviteru.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti