O haljini Lejdi Gage se i dalje priča: Pepeljuga u čarobnoj "Valentinovoj" haljini

O haljini Lejdi Gage se i dalje priča: Pepeljuga u čarobnoj "Valentinovoj" haljini

Autor: | 08/01/2019

0

Izmakla joj je nagrada u kategoriji najbolje dramske uloge, ali je modna pobeda i što je još važnije, Zlatni globus u kategoriji najbolje pesme iz filma "A star is born" pripao baš njoj, Ledi Gagi koja je haljinom bacila svet pod noge. Toaleta za ceremoniju na Beverli Hilsu pažljivo se birala i prepuna je simbolike.

Gagi je pobeda za najbolju dramsku ulogu izmakla zbog Glen Klouz koja je briljrala rolom u "The wife", ipak, muzička i filmska zvezda bila je presrećna zbog priznanja koje je završilo u njenim rukama.

 

Srdačno joj je čestitao reditelj filma "A star is born" Bredli Kuper sa kojim je Gaga mesecima promovisala njegov rediteljski debi širom sveta (sa njom za stolom sedela je i Bredlijeva verenica, svetska modna zvezda Irina Šajk koja je na dodeli slavila i sv oj 33. rođendan). A oduševljenje je sa njom podelio i verenik Kristijano Karino.

 

Gaga je impresionirala svet odabirom plave "Valentinove" haljine i plavom bojom kose.

 

Porede je mnogi sa Pepeljugom, a inspiracija za njenu toaletu je srebrna haljina Džudi Garland iz verzije filma "A star is born" iz 1954.

 

Gaga je dala omaž slavnoj koleginici, a sudeći prema reakcijama, odabir haljine nije mogao da bude bolji. O haljini Ledi Gage uveliko se priča na Instagramu gde se njenom modnom izdanju dodeljuje epitet "istorijski".

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: lejdi gaga