Džesika Simpson trudna i očajna: Upomoć, ima li ovome leka?! (foto)

Džesika Simpson trudna i očajna: Upomoć, ima li ovome leka?! (foto)

Autor: | 11/01/2019

0

Zgodna pevačica i model, Džesika Simpson, koja je po treći put u blagosolovenom stanju, ima iste muke i probleme kao i sve trudnice na svetu, ali u malo gorem obliku.

Ovoga puta želela je da svoj problem podeli sa svima na Instagramu i potraži pomoć i savet.

- Ima li ovome leka? Upomoć! - napisala je Džesika uz fotografiju na kojoj se vidi njeno teško otečeno stopalo, problem s kojim se susreće većina trudnica koja u tom periodu ne može da pronađe odgovarajuću obuću baš iz tog razloga.

Oticanje ekstremiteta u trudnoći je česta pojava i njoj se suštinski ne može stati na kraj, sem da se ublaži ishranom, pravilnim odmaranjem i kretanjem. Ipak, čini nam se da je Džesika u većem problemu, jer njeno stopalo izgleda previše otečeno, te su joj i fanovi preporučili da se ipak obrati lekaru.

- Dušo protiv toga nema leka, sem porođaja. Ali, čini m se da je tvoja noga i previše otekla. Ipak bi bilo dobro da posetiš lekara, za svaki slučaj - napisala je jedna od zabrinutih obožavateljki, jer prevelik otok, odnosno pojava limfedema, može ukazivati na moguću Preeklampsiju u trudnoći, što je vrlo opasno kako za bebu, tako i za majku.

 

View this post on Instagram

 

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Jan 10, 2019 at 5:10pm PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty