Pirs Morgan objavio selfi iz bolnice: Loše vesti, ipak ne umirem!

Pirs Morgan objavio selfi iz bolnice: Loše vesti, ipak ne umirem!

Autor: | 11/01/2019

0

Poznati voditelj jutarnjeg programa "Good morning Britain", Pirs Morgan, danas je objavio selfi iz bolničkog kreveta uz poruku koja se i mogla očekivati od njega.

U bolničkoj pidžami, sa cevčicama za kisonik u nosu, Pirs se fotografisao u bolničkoj postelji i poručio svim svojim fanovima, ali najviše onima koji to nisu, da mu je "žao" što ih je razočarao.

- Loše vesti: Ne umirem. Mogu samo da se izvinim za neprijatnost, za koju sa sigurnošću znam da se nakon ovoga javila kod određenih ljudi.

Pošto su detalji njegove hospitalizacije i dalje nepoznati, fanovi su mu brzo poželeli brz oporavak: "Budi bolje što pre drugar! Volim da gledam tvoju strastvenu polemiku i osvrt na sve dok sam u kancelariji na poslu." Drugi fan je poručio: "Nadam se da si ok Pirs. Nedostajaćeš ujutro. Brzo ozdravi."

 

View this post on Instagram

 

Bad news: I’m not dying. I can only apologise for all the distress I know this will cause some people.

A post shared by Piers Morgan (@thepiersmorgan) on Jan 11, 2019 at 3:33am PST

Pirs je nedavno bio u svim medijima u udarnim naslovima od kako je ušao u onlajn rat sa zvezdom "Igre prestola", Sofi Tarner u vezi sa pitanjima oko mentalnog zdravlja.

Sve je počelo nakon što je Pirs šerovao priču o mentalnom zravlju, napisavši: "Beverli Kalard kaže da poznati pokušavaju da mentalne probleme učine "modernim" i "trendi". Sigurno će zbog te izjave biti kamenovana, ali garantovano je 100 odsto tačna!"

 

View this post on Instagram

 

Merry Manflu Christmas!

A post shared by Piers Morgan (@thepiersmorgan) on Dec 18, 2018 at 10:26pm PST

Sofi je retvitovala njegov post, dodavši: "Ili možda oni imaju mogućnost da o tome javno govore i omogućavaju na taj način da se najzad skine stigma sa teme mentalnih bolesti, koje inače godišnje pogađaju svaku četvrtu osobu u Velikoj Britaniji. Ali, budite tako dobri, pa ih gurnite nazad u tišinu - napisala je Sofi, na šta joj je Pirs uzvratio u svom stilu:

- Pozdrav Sofi, molim te nemoj me ovako zlostavljati – to je pogubno po moje mentalno zdravlje. Hvala.

Pirs je takođe izazvao buru u javnosti nakon objavljivanja svoje kolumne o Megan Markl, u kojoj tvrdi da ga vojvotkinja ignoriše od kada je počela da se zabavlja sa princom Harijem.

Fanovi su stali u Meganinu odbranu uzvrativši Pirsu: "Često je dolazila u kafeteriju u Torontu u kojoj sam radio i uvek je bila ljubazna, bez obzira na doba dana, pa čak i kada je bila neviđena gužva. Prestani da se reklamiraš preko njenog imena!"

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/pirs-morgan-o-prijateljstvu-s-megan-markl-izigrali-su-me-glumci-b-kategorije-video/

 

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Pirs Morgan

Pročitajte još