Sve dalje od Oskara: Bredli Kuper i Lejdi Gaga s još jedne dodele nagrada otišli praznih ruku (video)

Sve dalje od Oskara: Bredli Kuper i Lejdi Gaga s još jedne dodele nagrada otišli praznih ruku (video)

Autor: | 28/01/2019

0

Sinoć su u Los Anđelesu dodeljene 25. po redu SAG nagrade koju dodeljuje udruženje glumaca, a ono po čemu su posebne je i to što mnogi upravo po njima 'predviđaju' ko će se mesec dana kasnije 'okititi' i Oskarom. Ove godine filmski znalci uvereni su kako će, nakon dve SAG nagrade, s Oskarom kući otići film 'Crna pantera', koji je nagrađen u kategoriji za najbolji glumački ansambl, kao i za najbolji kaskaderski film.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on Jan 27, 2019 at 7:07pm PST

Pošto je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca, Rami Malek primio je priznanje i svojih kolega, i u istoj kategoriji pobedio i na SAG nagradama, baš kao i Glen Klouz, za svoju vrhunsku glumu u filmu 'The Wife', dok su u sporednim ulogama nagrađeni Maheršala Ali i Emili Blant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on Jan 27, 2019 at 7:57pm PST

Nagradu za životno delo primio je Alan Alda, dok su Daren Kris i Patricija Arket nagrađeni u kategoriji najbolje izvođenje glumca/glumice u miniseriji ili televizijskom filmu.

 

View this post on Instagram

 

We’ll always remember them this way. ?#sagawards

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on Jan 27, 2019 at 7:22pm PST

Najveći gubitnici i ove dodele nagrada bili su Lejdi Gaga i Bredli Kuper, i njihov film 'Zvezda je rođena', a zanimljivo je da slavni glumac na dodelu nije poveo svoju partnerku Irinu Šajk, koja je imala poslovni angažman, već se pojavio s majkom Gloriom Kampano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on Jan 27, 2019 at 7:10pm PST

Za najbolju dramsku ulogu nagradu su dobili Džejson Bejtman ('Ozark') i Sandra Ou ('Killing Eve'), a u humorističkim Rejčel Brosnan i Toni Šalub ('The Marvelous Mrs Maisel'), dok je u kategoriji najboljeg glumačkog ansambla serije nagradu primila ekipa serije 'This Is Us'.

Sama ceremonija prošla je bez ikakvih skandala, a jedna od stvari o kojoj svi pričaju neverovatna je podrška Džona Krasinskog supruzi, glumici Emili Blant.

Pošto je proglašena najboljom u kategoriji ženske sporedne uloge, 39-godišnji Krasinski je toliko bio srećan da je ustao i nije prestao da tapše sve dok se ona nije popela na pozornicu. On je ujedno bio i jedina osoba u celoj prostoriji koja je ustala i odala joj počast, a ona mu se zahvalila na najbolji mogući način - posvetivši mu nagradu, zbog čega su mu navrle suze na oči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daily Dose Of Entertainment ? (@entertainmentdaily7) on Jan 27, 2019 at 11:05pm PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti