Viktorija Bekam oduševljena vojvotkinjom od Saseksa: Ona je jedna prelepa, snažna i očaravajuća žena

Viktorija Bekam oduševljena vojvotkinjom od Saseksa: Ona je jedna prelepa, snažna i očaravajuća žena

Autor: | 29/01/2019

0

Viktorija Bekham nije mogla da sakrije oduševljenje kada je ugledala Megan Markl ugledala u svojim kreacijama na tradicionalnom božićnom okupljanju kraljevske porodice u Sandringemu.

Lepoj vojvotkinji od Saseksa ranije se zameralo to što ispred britanskog dizajna uvek iznova stavlja odeću i modne dodatke američkih i kanadskih dizajnera, ali onda je Megan sve iznenadila pojavivši se na božićnoj misi odevena od glave do pete u komade s potpisom Viktorije Bekam.

Britanska dizajnerka i bivša spajsica, koja je i privatno bliska s princom Harijem i Megan, u emisiji 'Live! With Kelly and Ryan' progovorila je o tome kako je reagovala kada je vojvotkinju ugledala u svojim kreacijama.

- Izgledala je predivno. Bilo je to lepo iznenađenje probuditi se na božićno jutro i videti ju u svom dizajnu. Znate, mislim da je ona jedna prelepa, snažna i očaravajuća žena, zato mi je bila izuzetna čast obući je - rekla je bivša spajsica.

 

Megan je u dogovoru sa svojom stilistkinjom i prijateljicom Džesikom Malroni odabrala tamnoplavi vuneni kaput na kopčanje i jednostavnu midi haljinu u istoj nijansi, uskladivši ih sa šeširom ukrašenim perjem, visokim crnim čizmama na petu, retro kovčeg-torbicom i kožnim rukavicama.

Činjenica da je 37-godišnja vojvotkinja odabrala komade s potpisom Viktorije Bekham dodatno je iznenadilo modne kritičare, prisetimo li se Meganine izjave koju je dala magazinu Glamour u kojoj napominje kako se ne vidi u odeći Viktorije Bekham jer joj njene kreacije ne pristaju.

- Shvatila sam da iako nešto odlično izgleda na modelu, ne znači da će i meni savršeno pristajati. Na primer, obožavam haljine Viktorije Bekam, ali jednostavno nemam dovoljno dugačak torzo da bih mogla da nosim njene modele - rekla je Megan dok još nije poznavala princa Harija, ali ni Bekamove s kojima je postala bliska tek nakon što je postala članica kraljevske porodice.

 

Viktoria i Dejvid Bekam bili su i gosti na kraljevskom venčanju vojvoda od Saseksa koje se održalo u dvorcu Vindzor 19. maja prošle godine, kao i na velikoj privatnoj zabavi za prijatelje koja je održana nakon svečane ceremonije.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty