Kejt Bekinsejl pomešali sa Kejt Midlton: Čim izađem iz bolnice vraćam se svojim "kraljevskim dužnostima"!

Kejt Bekinsejl pomešali sa Kejt Midlton: Čim izađem iz bolnice vraćam se svojim "kraljevskim dužnostima"!

Autor: | 31/01/2019

0

Glumica Kejt Bekinsejl je trenutno u bolnici zbog pucanja ciste na jajniku, a skoro svi svetski mediji su preneli tu vest, međutim, neki su Kejt pomešali sa vojvotkinjom Kejt Midlton!

Jedna američka publikacija je objavila vest sa pogrešnom slikom, tako da je ispalo da je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton u bolnici, a ne Kejt Bekinsejl.

Naravno, glumicu ovo nije naljutilo, već ju je nasmejalo, te je šerovala skrinšot članka sa pogrešnom fotografijom uz komentar:

- Zaista sam dirnuta svim divnim željama koje ste mi slali proteklih dana, ali isto tako sam zatečena sa mnoštvom sličnih, ali i mnogo gorim pričama koje su mi slale žene koje su prošle isto što i ja. Sada se osećam mnogo bolje i nadam se da je tako i sa drugim "sestrama po bolesti" koje prolaze kroz ovo - poručila je Kejt, a onda se nadovezala na članak i zamenu fotografija, ali na šaljiv način:

- Uskoro se vraćam svojim "kraljevskim dužnostima. I princ Vilijam vas pozdravlja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jan 30, 2019 at 12:13pm PST

Njena prijateljica glumica Sara Hajland se nadovezala na šalu u svom odgovoru:"Reci Megan da je pozdravljam!", dok je Rouz Mekgovan dodala: "Činite nas tako ponosnim draga vojvotkinjo".

Na šalu su se nadovezali i drugi, tako je jedna od obožavateljki napisala:"Oh Kejt, izgledaš tako drugačije".

Drugi fan je poručio: "Drago nam je da ti je bolje i da je tvoj tako prepoznatljiv humor ponovo tu!".

Uskoro je i iz USA Today stiglo izvinjenje zbog načinjene greške:

"Prvo i najvažnije, drago nam je da se osećate bolje. Izvinjavamo vam se zbog pogrešne fotografije koja se našla uz vest o vama. Ispostavilo se da je naš sistem povukao prvu fotografiju iz galerije, umesto vaše koja je bila označena za vest. Tako se desilo da je uvodna fotografija bila ona vojvotkinje Kejt Midlton. Zaista nam je žao zbog ovakve greške, radimo na tome da se tako nešto više ne ponovi."

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty