Lejdi Gaga neprepoznatljiva: Tinejdžerka koja je ostvarila snove i postala megazvezda (video)

Lejdi Gaga neprepoznatljiva: Tinejdžerka koja je ostvarila snove i postala megazvezda (video)

Autor: | 04/02/2019

0

Danas je jedna od najpopularnijih zvezda svetske muzičke scene, ali u tinejdžerskim danima pevačica i glumica Lejdi Gaga (32) izgledala je potpuno drugačije.

Crno-bela fotografija 13-godišnje Lejdi Gage 'zapalila' je društvene mreže i oduševila njene obožavaoce koji su je jedva prepoznali. Na njoj američka zvezda pozira s prijateljicom, a tada je među školskim prijateljima bila poznata kao Stefani Džoana Anđelina Germanota.

Ipak, svetla reflektora Gagu prate još od detinjstva. Pevačica je često glumila i pevala u školskim predstavama, odnosno mjuziklima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by G1 LADY GAGA (@g1.ladygaga) on Feb 4, 2019 at 2:38am PST

Nedavno je oduševila obožavaoce kad je na koncertu u Las Vegasu zapevala s gostom iznenađenja, glumcem Bredlijem Kuperom (44) s kojim je glumila u filmu 'Zvezda je rođena'. Za svoj filmski debi nominovana je i za Oskara, a dobila je i Zlatni globus za najbolje muzičko izvođenje 'Shallow'.

Publika uopšte nije očekivala da će se upravo on popeti na binu, a kada su ga videli, počeli su da skandiraju i tapšu. Pevačica je sela za klavir te dala slušalice Bredliju.

- Kakav odličan koncert. Kuper je sedeo odmah iza mene pre nego što je otišao na pozornicu. Bilo je neverovatno videti ih uživo kako izvode tu pesmu - komentarisao je obožavalac njihov preformans ispod videa na YouTube. Snimak njihovog nastupa dosad je pogledalo preko 14 miliona ljudi.

- Pronađi nekoga ko te gleda kao što Kuper gleda Lejdi Gagu - pisali su njihovi pratioci po društvenim mrežama, a otišli su i korak dalje. Toliko oduševljeni njihovim nastupom, neki su čak predložili da se pokrene peticija kako bi Bredli i Gaga otišli na zajedničku turneju.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti