Megan Markl poslala pismo ocu: Molim te da prestaneš da me žrtvuješ u medijima!

Megan Markl poslala pismo ocu: Molim te da prestaneš da me žrtvuješ u medijima!

Autor: | 06/02/2019

0

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl odlučila je da piše svom ocu Tomasu Marklu kako bi mu poručila da prestane da je maltretira putem medija.

Megan je odmah nakon venčanja s princem Harijem bila toliko uznemirena da mu je poslala pismo u kojem mu se direktno obratila, tvrde njeni bliski prijatelji koji nisu želeli da se otkrije njihov identitet, prenosi magazin People.

- Imam jednog oca. Molim te da prestaneš da me žrtvuješ u medijima - napisala je Megan ocu koji je posle toga zatražio da mu pošalje svoju fotografiju.

- Mislim da će je zauvek progoniti to što joj je uradio - izjavio je jedan od njenih prijatelja.

Uz to osvrnuli su se na navode kako je postala "teška" nakon preseljenja u kraljevsku palatu i glasine o lošem odnosu sa Kejt Midlton.

- Ista je kakva je i bila, iako joj se okolina u potpunosti promenila. S njom i Kejt se ništa loše ne događa. To je potpuno netačno - tvrde oni.

Tomas Markl je posljednji intervju u vezi Megan dao u decembru prošle godine. Bio je to četvrti intervju po redu otkad je paparacima ustupio njene i Harijeve fotografije.

Od tada je navodno preživeo dva srčana udara koji su ga sprečili da bude na kraljevskom venčanju.

- Desetinu puta sam pokušao da doprem do ćerke putem poruka i pisama, ali od nje i Harija nisam dobio odgovor. Veruju u sve negativne priče o meni. Zato ću pokušavati i dalje da dođem do njih, kako bi ih uverio da su to sve laži i ukazati im na istinu - izjavio je između ostalog Tomas.

U međuvremenu, Megan uživa u prvoj trudnoći. Dete bi na svet trebalo da dođe u aprilu ove godine, a još uvek nije poznato hoće li biti devojčica ili dečak.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: megan markl

Pročitajte još

Najnovije vesti