Zbog ovog snimka Jutjub u plamenu: Bredli Kuper je zaljubljen u drugu, ili je sve samo gluma? (video)

Zbog ovog snimka Jutjub u plamenu: Bredli Kuper je zaljubljen u drugu, ili je sve samo gluma? (video)

Autor: | 06/02/2019

0

Lejdi Gaga i Bredli Kuper izveli su nedavno u Las Vegasu numeru "Shallow" iz filma "Zvezda je rođena", njegovog rediteljskog prvenca u kojem ona igra glavnu ulogu, a koja će joj, velike su šanse, doneti Oskara.

Ipak, najvrelija scena desila se posle petog minuta na snimku kada je Bredli seo pored Gage za klavirom i zagrlio ju je. Možda je samo zajednčki nastup u pitanju? Nastup kolega koji su prijatelji i koji fantastično sarađuju? Možda, zašto ne. Ali na Jutjubu misle drugačije.

"OMG. Malo srce za njih dvoje, OVA HEMIJA", "Ovo nije samo prijateljstvo", "Ona je zaljubljena u njega", "Toliko ljubavi među njima, toliko znakova".

 

Ako su korisnici Jutjuba u pravu, onda je blizina tokom snimanja filma učinila svoje. Setite se kako je Gaga na nedavnoj dodeli SAG nagrada u Los Anđelesu sa mnogo ljubavi pričala o Bredlijevom talentu i setite se da Irine nije bilo pored muža, manekenka je u to vreme u Rusiji snimala kampanju za Marka Džejkobsa.

 

Irina koja sa Bredlijem ima ćerkku Leu de Senu Šajk Kuper, možda je dobila veoma veoma ozbiljnu rivalku. Vezu sa Kristijanom Ronaldom koja je bila na korak do braka, izgubila je zbog mešanja majke portugalskog fudbalera, da li će sada zbog vatrene Gage ostati bez Bredlija?

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još