Irina Šajk:  21. vek je, nosiću miniće iako sam majka

Irina Šajk: 21. vek je, nosiću miniće iako sam majka

Autor: | 08/02/2019

0

Iako je rođenje deteta događaj koji mnogo menja život roditelja, neke stvari ipak mogu da ostanu iste. Po mišljenju ruske manekenke Irine Šajk, stil oblačenja je nešto što ne treba menjati. Slavna lepotica je 2017. godine rodila ćerku, ali ističe da i dalje želi da nosi miniće.

https://www.instagram.com/p/BcYP8yLDWmO/?utm_source=ig_web_copy_link

- U 21. veku, modernom dobu,  stvarno verujem da ne moraš nositi isključivo duge haljine nakon što postaneš majka. Jedna od prijateljica mi je fotografiju u mini haljini  prokomentarisala rečima "Sada si majka", kao da je meni kao majci zabranjeno. Stvarno smatram da se radi o tome ko si, ko želiš da budeš i da tome ostaneše veran. Ne mislim da bi iko trebalo da se promeninakon što dobije dete pa sam tako ja i dalje ona ista Irina i nemam nemeru da se menjam – izjavila je ruska manekenka za "Glamour".

Irina je u emotivnoj vezi sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, ali zajedničke fotografije i fotografije njihove ćerke ne objavljuje na društvenim mrežama.

- Moji prijatelji jako puno objavljuju na društvenim mrežama. Mislim da je to super, ali i da je stvar ličnog izbora. S obzirom na to da moj posao od mene zahteva da se stalno "izlažem" pogledima, odlučila sam svoj privatan život da zadržim za sebe. – rekla je zanosna Irina

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty
Tagovi: Irina Šajk

Pročitajte još

Najnovije vesti