Zašto Kejt Midlton i Prijanka Čopra nisu došle na baby shower kod Megan Markl? (video)

Zašto Kejt Midlton i Prijanka Čopra nisu došle na baby shower kod Megan Markl? (video)

Autor: | 21/02/2019

0

Skupocenu, glamuroznu zabavu u Njujorku, takozvani baby shower priređen u čast buduće kraljevske bebe princa Harija i Megan Markl propustile su dve vrlo bitne osobe, pa su strani mediji istražili razlog njihovog izostanka.

Vojvotkinja Megan otputovala je pre nekoliko dana u SAD gde se sastala s bliskim prijateljicama koje su joj priredile dve vrhunske zabave u elitnom restoranu i hotelu.

Bile su tamo redom, teniserka Serena Vilijams, stilistkinja Džesika Malruni, a ženskom društvu pridružila se kasnije i doterana pravnica Amal Kluni, supruga glumca Džordža Klunija.

 

Neki su na zabavi očekivali Indijku Prijanku Čopru, s kojom je Megan godinama vrlo bliska te koja je u maju prošle godine bila među počasnim gostima na kraljevskom venčanju.

 

Bivša Mis sveta, danas glumica, zabavu je propustila zbog poslovnih obveza. Naime trenutno je u Los Anđelesu gde radi na svojoj knjizi, koja će se uskoro naći u prodaji. Da su se nekad nerazdvojne glumačke koleginice ipak udaljile, Megan i Prijanka dale su naslutiti i kad se kraljevski par nije pojavio na Čoprinom glamuroznom venčanju u Indiji pre tri meseca.

 

Ali, ono što je više zanimalo svetske medije je razlog izostanka Kejt Midlton sa zabave napravljene u čast njenom budućem nećaku il nećakinji.

Daily Mail piše da su Kejt i Vilijam otišli na kratki zimski odmor s dečicom, a lokacija je ostala dobro skrivena od javnosti. Međutim, pretpostavlja se da su negde u Francuskoj, jer njihova skijališta vojvode od Kembridža najviše vole. Upravo odlazak na skijanje navodno je razlog zbog kojeg se Kejt nije pridružila Megan na kratkom putovanju za Njujork.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty