Najtraženija preljubnica na svetu najzad će otkriti svoju stranu priče (video)

Najtraženija preljubnica na svetu najzad će otkriti svoju stranu priče (video)

Autor: | 27/02/2019

0

Prošle nedelje svet šoubiznisa uzdrmao je skandal za koji niko sa sigurnošću ne može da kažeda li je pravi ili izmišljen u promotivne svrhe.

Radi se o navodnoj preljubi Džordin Vuds i košarkaša Tristana Tompsona dok je on još bio službeno u vezi s majkom svoje kćeri Tru, Kloi Kardašijan. Da stvar bude gora, Džordin je najbolja prijateljica Kajli Džener, Kloine polusestre, a navodno se par tajno viđao mesec dana.

Ceo medijski klan Kardašijan okrenuo je leđa 21-godišnjoj plus-size manekenki koju je zapravo i proslavilo prijateljstvo sa slavnim rijaliti sestrama. Džordin je čak i živela s Kajli koja joj je navodno platila brojne operacije kako bi izgledala kao što izgleda danas.

Ipak, sada se odselila kod mame, a više neće raditi ni beauty kolekcije sa svojom prijateljicom koja još razmišlja može li da joj ikad oprosti takvu izdaju. Takođe, Džordin više neće biti ni model za Good American liniju odeće čija je vlasnica upravo Kloi.

Internet se već danima ruga na njen račun, ali čini se kako će Džordin itekako profitirati od afere, bila ona izmišljena ili stvarna. Kako prenosi britanski The Sun, Džordin su ponuđeni sopstveni rijaliti šou i kozmetička linija, ali i brojna modna snimanja i revije.

Takođe, brojne se televizijske kuće se već danima otimaju za njen intervju kako bi iznela svoju stranu priče, dok je ona još sveža.

Džordin će se tako ovog petka pojaviti u šouu "Red Table Talk" glumice Džejde Pinket Smit, poznate i kao supruge Vila Smita, u kojem će najzad prekinuti medijsku ćutnju.

Tako je Instagram preplavio video na kojem Džordin u crnom od glave do pete hoda prema crvenom stolu, a gostovanje je navodno dogovorila njena majka Elizabet Vuds koja je bliska sa Smitovima. Jedva čekamo da čujemo šta ima da kaže!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on Feb 26, 2019 at 12:24pm PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još