Muzički svet u šoku: Ubio se Kit Flint, frontmen grupe Prodidži!

Muzički svet u šoku: Ubio se Kit Flint, frontmen grupe Prodidži!

Autor: | 04/03/2019

0

Muzički svet jutros je ostao u šoku, pošto je objavljena vest kako je Kit Flint, frontmen grupe Prodidži pronađen mrtav u svom porodičnom domu u Eseksu.

Liam Hovlet, Kit Flint i Maksim verovatno su najpoznatija trojka, koja je svoj muzički put započela još u 90-ima i koji su zauvek promenili percepciju o elektro dens bendovima. Nakon Flintove smrti više ništa neće biti isto.

Policija još uvek nije želela da otkrije razloge smrti, rekavši tek da nije reč o nasilnoj smrti. 'Pozvali su nas pošto je telo muškarca pronađeno jutros nedugo nakon 8 sati i 10 minuta. Nakon što smo stigli, jedino što smo nažalost mogli je da proglasimo smrt 49-godišnjaka. Njegova smrt nije nasilna, a sve će se više znati pošto patolog obavi svoj posao - rekao je predstavnik policije.

Ipak, kako su naveli ostali članovi grupe, Kit Flint je izvršio samoubistvo, što su i objavili na svojoj zvaničnoj stranici na Instagramu.

- Vest je istinita, ne mogu da verujem da ovo govorim, ali naš brat Kit je oduzeo svoj život tokom vikenda. Šokiran sam, je**no ljut, zbunjen i slomljenog srca ..... brat Lijam - stoji u poruci na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BulgJBZAw5L/?utm_source=ig_embed

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty